MAINOS

Sähkömies vastaa – Valaisin Suomessa toimivaksi

Sisustus

Kuinka muuttaa valaisin Suomessa toimivaksi? Löydä sähkömies -palvelun (Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto) ammattilaiset vastaavat lukijoiden kysymyksiin. Kysy sähkömieheltä suomela.fi/kysy-sahkarilta. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan Pientalo ja piha -lehdessä sekä nettisivuillamme.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Hei,
 
Mitä toimenpiteitä vaaditaan tehokkaan valaisimen muuntamiseksi Suomessa toimivaksi? Tässä tiedot:

  • 1 x 4 in1 E27 Socket Lamp
  • Support power: 105W x 4 (420W in total)
  • Power voltage: 110V

Suomesta ostettavat lamputhan ovat aina 230v, eli mitenkä tämä nyt käytännössä toimii, riittääkö niiden kanssa vaan sopiva adapteri vai miten tämä nyt menee? Vai kärtsääkö koko valaisin ilman muunninta… Ajattelin yrittää etsiä tietoa ennen kuin kokeilen käyttöä yhtään mitenkään.

Ystävällisin terveisin, 

Sanna

Sähkömies vastaa

Valaisimen muutostyön tekijä vastaa työstä. Tuo voi olla hyvinkin pieni työ tai se voi olla suuritöinen. Tilanteesta riippuen voi olla, että käy sellaisenaankin, jos on sopivat johdot eikä valaisimessa ole liitäntälaitteita ym. Vaikea sanoa, mutta kannattaa kysäistä asiaa muutostöihin perehtyneiltä valaisin-/sähköliikeiltä.

— tekninen asiantuntija Jenna Kauppila Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n Löydä sähkömies -palvelusta

Oikeudet omaavien sähköasennusliikkeiden yhteystiedot ovat paikkakuntakohtaisesti haettavissa www.löydäsähkömies.fi palvelusta.

Onko sinulla sähköistä kysyttävää?

Onko sinulla sähköasioihin liittyviä kysymyksiä, joihin haluaisit saada luotettavia vastauksia? Kysy sähkömieheltä osoitteessa www.suomela.fi/kysy-sahkarilta

Kuva: Pixabay

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Kysy sähkäriltä kysy sähkömieheltä STUL Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry valaisimen asennus valaisimen valinta valaisimet


Lisää samasta aiheesta