MAINOS

Täydellinen allaspiste tekee keittiön arjesta juhlaa

Keittiö

Keittiön toimiva allaspiste ei ole mikä tahansa allas-hana-roskisyhdistelmä, vaan yhtenäisesti toimiva, kaunis ja siisti kokonaisuus. Loppuun asti suunnitelulla, laadukkaalla ja ergonomisella allaspisteellä keittiöaskareet sujuvat kuin leikki.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Lapetek

Keittiön allaspiste on meille jokaiselle tuttuakin tutumpi paikka, sillä vietämme sen äärellä noin 60 prosenttia päivästämme erilaisten askareiden parissa: täytämme lasin tai kattilan vedellä, kuorimme vihanneksia, pilkomme ruoka-aineksia, huuhtelemme astiat ja laitamme jätteet oikeille paikoilleen.

Jotta arki toimisi, on tärkeää varmistaa, että allaspisteellä voi työskennellä vaivatta ja jouhevasti ilman ylimääräistä poukkoilua tai säätämistä.

Täydellisessä allaspisteessä kaikki tarvittava on käden ulottuvilla ja helposti käytettävissä. Olennaista on, että ihan jokainen allaspisteen yksittäinen toiminto loksahtaa kokonaisuuteen ja tukee työskentelyä keittiössä. Ergonomia on erityisen tärkeää työpisteellä, jossa kulutamme eniten aikaa.

Täydellinen allaspiste syntyy harmoniasta ja järkevistä toiminnoista:

  • materiaalit ja värit sopivat yhteen
  • hana ja allas sopivat yhteen
  • veden kulutus on optimoitu
  • jätteiden lajittelu on helppoa
  • ruuan esivalmistelu sujuu ilman turhaa siirtymistä paikasta toiseen.

Ergonomisella työpisteellä on luontaisesti helppo täyttää vesilasi tai vaikka iso kattila vedellä, tiskata astioita, valmistaa ruokaa ja lajitella jätteet.

Allas ja hana yhdessä

Blanco Unit on yhtenäinen, tyylikäs ja varmasti toimiva allaskokonaisuus, johon kuuluvat allas ja hana istuvat niin muotoilultaan kuin mittasuhteiltaankin täydellisesti toisiinsa. Allas ja hana voivat olla tarkalleen samanvärisiä tai hanaa voidaan käyttää korostusvärinä.

Blanco Unitin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä. Se tarkoittaa käytännössä, että vesi osuu oikeaan kohtaan allasta ja roiskeita tulee mahdollisimman vähän. Altaiden putkistot on mitoitettu niin, että Blanco-jätemekanismit mahtuvat allaskaappiin. Allas on tukeva, jotta korkea hana istuu tukevasti paikoillaan

Helposti käytettävä allaspiste syntyy altaasta, hanasta ja jätejärjestelmästä, jotka kaikki täyttävät kansalliset standardit ja hyväksynnät. Pitkäikäisyys syntyy korkeasta laadusta siitä, että tarpeen tullen varaosia on hyvin saatavilla.

Näin syntyy toimiva allaspiste suomalaiseen makuun:

  • iso ja syvä allas
  • käytännölliset lisätarvikkeet
  • korkea ja siro hana
  • riittävästi jätesankoja lajittelua varten.

Haluaisitko, että sinun keittiösi allaspiste olisi näin kaunis, toimiva ja siisti? Valitse kotiisi sopivat tuotteet alta.

Kokoa elämäsi paras allaspiste seuraavista tuotteista

Blanco-altaat

Kaksi keittiön allasta allaspiste-jutussa

Blancon Silgranit-altaiden kauniit ja ajattomat värit yhdistyvät luontevasti erilaisiin tasomateriaaleihin. Värit on jaettu maanläheisiin ruskean sävyihin ja moderneihin harmaan sävyihin.

Lapetekilla on kattava valikoima altaita sekä ruostumattomasta teräksestä että murskatusta kivestä valmistetusta Silgranit-materiaalista.

Blancon patenttisuojatussa Silgranit-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Komposiittialtaiden Siligranit-materiaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 prosenttia. Ainutlaatuinen Hygiene + Plus-resepti on integroitu suoraan Silgranit-materiaaliin antamaan suojaa bakteereja ja likaa vastaan.

Lapetek-hanat

Kaksi keittiön hanaa jutussa allaspiste

Klassisen kaunis muotoilu ja käytännöllisyys ovat tärkeimmät arvot Lapetekin hanojen suunnittelussa.

Hana on jatkuvassa käytössä sekä ruoanlaiton eri vaiheissa että juomavettä hakiessa, joten hanan toimivuus vaikuttaa olennaisesti koko allaspisteen toimivuuteen. Lisäksi hana on allaspisteen näkyvin osa, joten sen valintaan kannattaa satsata; hanan ja keittiöaltaan täydellinen harmonia viimeistelee allaspisteen ulkonäön.

Lapetekin valikoimassa on lukuisia keittiö- ja kodinhoitohuonehanoja erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.  Astianpesukoneventtiili on integroitu tyylikkäästi ja huomaamattomasti kaikkien hanojen runkoon.

Blanco-jätejärjestelmät

Jätteiden lajittelupisteitä keittiössä

Blanco-jätejärjestelmän sangot on helppo nostaa tukevasta kahvasta pois paikoiltaan esimerkiksi pesua varten. Kahva myös lukitsee roskapussit kätevästi paikoilleen.

Blanco-jätejärjestelmissä korostuu jätteiden lajittelun helppous ja käytännöllisyys. Astioiden kaltevat sisäreunat ohjaavat jätteet sangon sisälle, ja tukeva kantokahva tuntuu miellyttävältä käteen.

Jätejärjestelmät asennetaan helposti ja nopeasti vain kuudella ruuvilla suoraan laatikostoon. Musta peltikansi sankojen päällä pitää allaskaapin siistin näköisenä, ja sen päällä on kätevä säilyttää esimerkiksi roskapussit. Roskat eivät pääse putoamaan sankojen tiiviisiin väleihin.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

allaspiste Blanco Unit jätejärjestelmä jätteiden lajittelu keittiön hana keittiön pesuallas Lapetek Siligranit

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.lapetek.fi/

Lapetek on vuonna 1982 perustettu suomalainen perheyritys, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman erilaisia keittiötuotteita: hanoja, altaita, liesikupuja ja tuulettimia sekä jätteidenlajittelumekanismeja – siis tuotteita, jotka parantavat ja helpottavat kotien arkea.

Kaikki oman mallistomme tuotteet on suunniteltu Suomessa kylmän ilmanalan ja pohjoiseurooppalaisen rakentamisen erityistarpeet huomioiden.

Suomalaisena perheyrityksenä vastuullisuus on kiinteä osa arvomaailmaamme. Vuodesta 2006 lähtien olemme toimineet ISO 14001 ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti. Olemme ylpeitä juuristamme ja tiedostamme kuinka tärkeää on taata tuleville sukupolville mahdollisuus hyvään elämä.

Altaamme löytyvät nyt Joutsenmerkki-tietokannasta. Joutsenmerkittyihin rakennuskohteisiin valitaan Joutsenmerkittyjä tuotteita tai Joutsenmerkki tietokantaan liitettyjä tuotteita, jotka mm. eivät saa sisältää nanopartikkeleita.

Lue lisää: Lapetek