TUOTEUUTUUS

Tapetti tuo luonnon kotiin – Boråstapeter Woodland on kunnianosoitus luonnolle

Sisustus
Luonto on tärkeä elementti, josta Boråstapeter saa inspiraatiota niin väreihin, kuoseihin, kuin muotoihinkin. Vuoden 2023 ensimmäinen mallisto, Woodland, on nyt täällä. Luonto on pääroolissa malliston yhdeksän tapetin 32 sävyssä. 
MAINOS
MAINOS LOPPUU
8.3.2023

Boråstapeter on jo vuosia käyttänyt luontoa innoituksena tapettimallistoissaan. Etenkin pohjoismaiset puut ja aidot ja luonnolliset yksityiskohdat, kuten kauniit lehdet ja marjat, esiintyvät monessa tapetissa. Uusi Woodland-mallisto noudattaa myös tätä luontoa kunnioittavaa filosofiaa. Mallisto lanseerataan helmikuussa 2023 ja se leikittelee tyyliltään perinteisen ja modernin rajamailla. Yhdeksästä luonnonkaunista kuviosta 32 sävyssä koostuva mallisto yhdistelee perinteistä kauneutta ja yksinkertaisuutta. Kuviosta löytyy korkeita männynlatvoja, oratuomen jänteviä, marjaisia oksia, karuja kallioita, vehreitä saniaisia, soita ja vuoria.

Woodland on saanut inspiraatiota myös neljästä vuodenajasta ja niiden vaihdoksista vaaleasta keväästä aina pimeään keskitalveen. Maalaishenkinen muotoilukieli ja hillitty väriskaala luonnon omasta paletista luovat harmoniaa ja miellyttävän, kotoisan tunteen.

Hinta: 54,90 euroa/rulla

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Woodland lanseerataan 22. helmikuuta. Mallisto on ostettavissa osoitteessa borastapeter.com sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Boråstapeter AB, www.borastapeter.com/fi