MAINOS | Lapetek

Allaspiste: allas ja hana, täydelliset yhdessä

Keittiö
Uusi Blanco Silgranit -väri Soft valkoinen edustaa uutta sisustustrendiä. Soft valkoinen on kaunis ja lämmin luonnonvalkoinen sävy, josta on havaittavissa harmaan ja beigen vivahteita.
Allaspiste keittiössä on parhaimmillaan yhtenäisesti toimiva, kaunis ja siisti kokonaisuus, eikä mikä tahansa allas-hana-roskisyhdistelmä. Loppuun asti mietityllä, laadukkaalla ja ergonomisella allaspisteellä keittiöaskareet sujuvat kuin leikki.
12.1.2024

Allaspiste keittiössä on meille jokaiselle tuttuakin tutumpi paikka, sillä vietämme sen äärellä noin 60 prosenttia päivästämme erilaisten askareiden parissa: täytämme lasin tai kattilan vedellä, kuorimme vihanneksia, pilkomme ruoka-aineksia, huuhtelemme astiat ja laitamme jätteet oikeille paikoilleen.

Arki toimii, kun allaspisteellä voi työskennellä vaivatta ja jouhevasti ilman ylimääräistä poukkoilua tai säätämistä.

Täydellisessä allaspisteessä kaikki tarvittava on käden ulottuvilla ja helposti käytettävissä. Olennaista on, että ihan jokainen allaspisteen yksittäinen toiminto loksahtaa kokonaisuuteen ja tukee työskentelyä keittiössä.

Ergonomia on erityisen tärkeää työpisteellä, jossa kulutamme eniten aikaa.

Lämpimään taittuva tummanharmaa Volcano (vas.) on yksivärinen hillitty ja tasainen lämminsävyinen harmaa​. Soft valkoinen on kaunis ja lämmin luonnonvalkoinen sävy.

Täydellinen allaspiste syntyy harmoniasta ja järkevistä toiminnoista

  • materiaalit ja värit sopivat yhteen
  • hana ja allas sopivat yhteen
  • veden kulutus on optimoitu
  • jätteiden lajittelu on helppoa
  • ruuan esivalmistelu sujuu ilman turhaa siirtymistä paikasta toiseen.

Allas ja hana yhdessä

Blanco Unit on yhtenäinen, tyylikäs ja varmasti toimiva allaskokonaisuus, johon kuuluvat allas ja hana istuvat niin muotoilultaan kuin mittasuhteiltaankin täydellisesti toisiinsa. Allas ja hana voivat olla tarkalleen samanvärisiä tai hanaa voidaan käyttää korostusvärinä.

Blanco Unitin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä.

Yhteensopivuus tarkoittaa käytännössä, että vesi osuu oikeaan kohtaan allasta ja roiskeita tulee mahdollisimman vähän. Altaiden putkistot on mitoitettu niin, että Blanco-jätemekanismit mahtuvat allaskaappiin. Allas on tukeva, jotta korkea hana istuu tukevasti paikoillaan

Helposti käytettävä allaspiste syntyy altaasta, hanasta ja jätejärjestelmästä, jotka kaikki täyttävät kansalliset standardit ja hyväksynnät. Pitkäikäisyys syntyy korkeasta laadusta siitä, että tarpeen tullen varaosia on hyvin saatavilla.

Näin syntyy toimiva allaspiste suomalaiseen makuun

  • iso ja syvä allas
  • käytännölliset lisätarvikkeet
  • korkea ja siro hana
  • riittävästi jätesankoja lajittelua varten.
Ergonomisella työpisteellä on luontaisesti helppo täyttää vesilasi tai vaikka iso kattila vedellä, tiskata astioita, valmistaa ruokaa ja lajitella jätteet. Haluaisitko, että sinun keittiösi allaspiste olisi näin kaunis, toimiva ja siisti? Valitse kotiisi sopivat tuotteet alta.

Kokoa elämäsi paras allaspiste seuraavista tuotteista↓↓↓

Blanco-altaat

Keittiön sisustuksessa ja väreissä korostuu nyt kodikkuus. Mustan sävyt ovat edelleen suosittuja, mutta erityisesti ovissa ja tasoissa tilalle voi nyt valita maanläheisiä ja lämpimiä sävyjä. 

Uudet Blanco Silgranit -värit Soft valkoinen ja Volcano harmaa edustavat uutta sisustustrendiä tyylikkäästi ja näyttävästi. Ne sopivat täydellisesti yhteen myydyimpien ovien ja tasojen kanssa.

Soft valkoinen on kaunis ja lämmin luonnonvalkoinen sävy, josta on havaittavissa harmaan ja beigen vivahteita.

Soft sopii erityisen kauniisti yhteen lämpimän valkoisiin ja lämpimiin harmaan ja vaaleanruskean sävyihin.

Volcano-harmaa on lämmin ja tasainen, keskivahva harmaan sävy, jonka ruskeat vivahteet tekevät sävystä lämpimän. Väri sopii tyylikkään yhteen niin vaaleiden kuin tummienkin ruskean ja harmaan sävyjen sekä tumman puun ja betonin kanssa. 

Allasta täydentää helppokäyttöinen ja tyylikäs InFino-roskasihti, josta on nyt saatavilla myös messingin värinen malli; messinginväriset InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto lisäävät upean yksityiskohdan keittiön sisustukseen.

Kaksi keittiön allasta allaspiste-jutussa
Blancon Silgranit-altaiden kauniit ja ajattomat värit yhdistyvät luontevasti erilaisiin tasomateriaaleihin. Värit on jaettu maanläheisiin ruskean sävyihin ja moderneihin harmaan sävyihin.

Lapetekilla on kattava valikoima altaita sekä ruostumattomasta teräksestä että murskatusta kivestä valmistetusta Silgranit-materiaalista.

Blancon patenttisuojatussa Silgranit-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys.

Komposiittialtaiden Siligranit-materiaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 prosenttia. Ainutlaatuinen Hygiene + Plus-resepti on integroitu suoraan Silgranit-materiaaliin antamaan suojaa bakteereja ja likaa vastaan.

Lapetek-hanat

Kaksi keittiön hanaa ja niihin sopiva allaspiste kahden värisenä.
Klassisen kaunis muotoilu ja käytännöllisyys ovat tärkeimmät arvot Lapetekin hanojen suunnittelussa.

Hana on jatkuvassa käytössä sekä ruoanlaiton eri vaiheissa että juomavettä hakiessa, joten hanan toimivuus vaikuttaa olennaisesti koko allaspisteen toimivuuteen

Lisäksi hana on allaspisteen näkyvin osa, joten sen valintaan kannattaa satsata.

Hanan ja keittiöaltaan täydellinen harmonia viimeistelee allaspisteen ulkonäön.

Lapetekin valikoimassa on lukuisia keittiö- ja kodinhoitohuonehanoja erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.  Astianpesukoneventtiili on integroitu tyylikkäästi ja huomaamattomasti kaikkien hanojen runkoon.

Lapetek Lino SA -hanasarja ja siihen sopiva allaspiste.
Lapetek Lino-SA on tyylikäs hana, jossa on ulosvedettävä suihkupää ja apk-venttiili astianpesukoneliitäntää varten.

Lapetek Lino-SA -hanasarjan suunnittelussa on otettu tyylikkään ulkoasun lisäksi huomioon ekologisuus: käytössä veden kulutus on vain noin 6,5 litraa minuutissa, mikä tuo jatkuvasti säästöä vedenkulutukseen ja energiaan. Lino-SA hana on saatavilla kahdeksassa upeassa värissä, muun muassa tyylikkäänä mustana.

Blanco-jätejärjestelmät

Jätteiden lajittelupisteitä keittiössä ja allaspiste kaiken päällä.
Blanco-jätejärjestelmän sangot on helppo nostaa tukevasta kahvasta pois paikoiltaan esimerkiksi pesua varten. Kahva myös lukitsee roskapussit kätevästi paikoilleen.

Blanco-jätejärjestelmissä korostuu jätteiden lajittelun helppous ja käytännöllisyys. Astioiden kaltevat sisäreunat ohjaavat jätteet sangon sisälle, ja tukeva kantokahva tuntuu miellyttävältä käteen.

Blanco Select -jätejärjestelmä asennetaan omilla tukevilla liu’uillaan keittiön allaskaapin sivuihin, ja Flexon-jätejärjestelmät asennetaan helposti ja nopeasti vain kuudella ruuvilla suoraan keittiön laatikostoon.

Musta peltitaso sankojen päällä pitää allaskaapin siistin näköisenä, ja sen päällä on kätevä säilyttää esimerkiksi roskapussit.

Ylätaso Select-malleihin on saatavilla myös erikseen ulos liukuvana laatikkona.

Molemmissa jätejärjestelmävaihtoehdoissa roskat eivät pääse putoamaan sankojen tiiviisiin väleihin, joten allaskaappi pysyy puhtaampana.

Lisää ideoita keittiöön