TUOTEUUTUUS

Uusi LEDVANCE Tracklight -kiskovalaisin tuo luovia valaistusratkaisuja kotiin

Sisustus
Kodin eri tiloissa riittävä yleisvalo on hyvän valaistuksen perusta, minkä lisäksi kohdennetulla valolla voi luoda kontrastia ja tunnelmaa. LEDVANCE on tuonut markkinoille uuden Tracklight-kiskojärjestelmän, jossa on valittavana useita kiinnitysvaihtoehtoja ja monenlaisia valaisinpäitä. Nyt jokainen voi suunnitella omaan tyyliinsä ja tarpeeseensa sopivan kiskovalaisinkokonaisuuden.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
5.10.2023

Kiskojärjestelmään kiinnitettävät valaisimet mahdollistavat tehokkaan yleisvalaistuksen, joka valaisee huoneen tasaisesti vähentäen varjoja. Valaisimia voidaan käyttää myös kohdevalaistukseen, jolloin ne korostavat tiettyjä kodin yksityiskohtia, kuten tauluja, koriste-esineitä tai huonekaluja.

Valonlähteiden määrä ja sijoittelu ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat valaistuksen tehokkuuteen ja visuaaliseen ilmeeseen. Kodin valaistusta suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon huoneen koko, kattoon liittyvät rajoitukset sekä valaistuksen tarkoitus. Luovuutta voi käyttää yhdistelemällä kiskojärjestelmän eri osia ja siihen kiinnitettäviä erilaisia valaisimia.

LEDVANCE Tracklight -valaisinjärjestelmän avulla kotiin voidaan luoda upeita valaistusratkaisuja, kuten sisustuksellista kohdevalaistusta sekä kattava ja käytännöllinen yleisvalaistus. Huonejärjestyksen vaihtuessa kiskon valonlähteitä voi siirtää tai vaihtaa ja valon voi uudelleensuunnata haluttuun kohtaan. Muokattava ja monipuolinen kiskojärjestelmä sopii monipuolisuutensa ansiosta moneen eri huoneeseen, kuten keittiöön, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen, työhuoneeseen ja eteistiloihin.

Luo oma kiskovalaisinkokonaisuus

Tarkista, millaiset kiinnikkeet ja lisäosat kotisi valaisemiseen sopivat. Vaihtoehtoina on kattokiinnitys ja ripustus, saatavilla myös jatkoliittimet.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Määritä kodin koon ja tilojen ominaisuuksien mukaan tarvittava kiskojen tai kattoadapterien määrä ja valitse väri. Saatavilla on kisko 1 m pituudella (jatkettava) max. kolmelle valaisinpäälle, kattoadapteri yksittäiselle valaisimelle, sekä väreinä musta tai valkoinen.

Valitse valaisimien malli ja määrä. Tracklight-kiskojärjestelmään on saatavilla useita erilaisia valaisimia, joihin sopivat GU10-kantaiset lamput tai SMART+ WIFI -älyvalaisimet integroidulla valonlähteellä.

Vinkki! Suositeltava valon määrä on noin 100 luumenia neliömetriä kohden. Olohuoneeseen, jonka pinta-ala on 20 neliömetriä, valolähteiden olisi hyvä tuottaa yhteensä 2 000 luumenia. Valitsemalla älykkäät SMART+ WiFi -lamput GU10-kantaisiin valaisinpäihin tai SMART+ WiFi -valaisimet voit säätää valon kirkkautta, värilämpötilaa ja väriä sekä mielesi että tarpeesi mukaan.

Saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

LEDVANCE Oy, ledvance.fi