MAINOS | Stirpe Oy

Ylellisiä & uniikkeja kalusteita mittatilaustyönä

Sisustus
Uniikit kalusteet mittatilaustyönä tuovat tyyliä säilytysratkaisuihin. Beyond Interior toimittaa.
Korkealuokkaisimmat säilytyskalusteet syntyvät aina huippusuunnittelijan kynästä. Ne räätälöidään haluttuun tilaan ja valmistetaan parhaista materiaaleista. Kotimainen Beyond Interior on uusi palvelukonsepti, joka tarjoaa uniikkeja kalusteita mittatilaustyönä intohimoisesti ja ammattitaitoisesti.
25.9.2023

Beyond Interior on uusi kotimainen design-kalustebrändi, joka suunnittelee ja valmistaa huippuluokan uniikkeja kalusteita mittatilaustyönä Suomen ja Ruotsin markkinoille.

Kalusteita mittatilaustyönä suunnitellaan etenkin kotien walk-in-closeteihin, eteisiin ja makuuhuoneisiin.

– Beyond Interior -brändin tarkoitus on viedä kalustesuunnittelu uudelle tasolle, kohti ylellisyyttä ja yksilöllisyyttä. Beyond Interiorin kaltaista kalustekonseptia ei ole aiemmin Suomessa nähty, kertoo liiketoimintajohtaja Tommy Hammarberg.

Valkoiset kaapin ovat ovat Beyond Interiorin tekemiä. Ne ovat uniikkeja kalusteita mittatilaustyönä.
Beyond Interior tuo kalusteisiin upeita materiaaleja, kuten marmoria muistuttavan Dektonin.

Hiottua laatua suunnittelusta materiaalivalintoihin

Beyond Interiorin suunnittelijoiksi valikoidaan parhaat sisustusammattilaiset. Uniikkeja kalusteita valmistetaan vastaamaan ja jopa ylittämään korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Hammarbergin mukaan Beyond Interiorin kalusteiden laatu syntyy valmistajan erikoisosaamisesta ja tinkimättömistä materiaalivalinnoista. Myös katseilta piilossa olevat osat, kuten kiskot ja jarrut, ovat huippulaatua ja helppoja käyttää.

Kaikki toimii täydellisesti, pehmeästi ja tarkoituksenmukaisesti.

– Kalusteisiin valitaan vain parhaita ratkaisuja ja materiaaleja, eikä kompromisseja tehdä. Laadun huomaa käytössä ja ulkonäössä, Hammarberg kuvailee.

Beyond Interior -kaluste ei ainoastaan säilö tavaraa, vaan myös täydentää kodin ilmettä, lisää kodin arvoa ja tuottaa elämyksen aina, kun sitä käyttää.

Yksilöllisiä kalusteita mittatilaustyönä millilleen

Beyond Interior suunnittelee ja valmistaa säilytyskalusteet millin tarkasti mittojen mukaan. Esimerkiksi eräässä kodissa viskiä keräilevän asiakkaan baarikaapin hyllyt mitoitettiin pullojen koon mukaan.

Voimme taitavalla suunnittelulla piilottaa ja koteloida vaatekomeroissa esimerkiksi jakotukit, viemäriputket tai muun talotekniikan osaksi kalusteen rakenteita.

Räätälöimme kalusteet millintarkkuudella omaan paikkaansa.

Loviisan Asuntomessuilla esiteltiin Beyond Interiorin kalusteita, joissa brändin vahvuudet pääsivät oikeuksiinsa. Esimerkiksi Nina Björnström-Lehtosen messukodissa Villa Havetissa on koirien huone, jossa komeilee Beyond Interiorin valaistu ja palkintojen mittoihin räätälöity palkintokaappi

– Palkintokaapin lasihyllyt on mitoitettu koirien voittamien pokaalien koon mukaan, Hammarberg kertoo.

Työhuoneen sähköpöytää säilytetään Beyond Interiorin räätälöimässä kaapissa, jonka sävyt, mitat ja toiminteet on toteutettu asiakkaan toiveiden mukaan.

Beyond Interior suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä säilytysratkaisuita mittatilaustyönä.
Täydelliset säilytyskalusteet ovat käytännöllisiä, laadukkaita ja tarkalleen mittojen mukaan tehdyt.

Kalusteita mittatilaustyönä: uusia kiinnostavia materiaaleja luvassa

Villa Havetissa yleisön ja median huomio kiinnittyi eteisaulan kaapistoihin, jotka ovat Beyond Interiorin käsialaa. Ovien erikoisuutena on upea Dekton-verhoilu. Dekton on ohutta levyä, joka muistuttaa kiveä ja tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia uniikin sisustuksen luomiseen.

Huippulaatuisille design-kaluisteille on kysyntää.

– Kehitämme Beyond Interior -tuotteita hiljalleen. Teemme läheistä yhteistyötä alan kansainvälisten huipputoimittajien kanssa ja aiomme käyttää Dektonia sekä muita näyttäviä laatumateriaaleja yhä enemmän. Paljon uusia kiinnostavia huippulaatuisia säilytyskalusteita on tulossa, Hammarberg lupaa.

Monet haluavat kotiinsa uniikkia tyyliä ja korkeinta laatua, ja me voimme sitä heille tarjota.

Beyond Interior -brändin taustalla on perheyhtiö Stirpe Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus kalustevalmistuksesta Suomen johtaville keittiökalustajille. Stirpen päätoimipaikka on Kristiinankaupungissa, ja sen oma tehdas sijaitsee Viron Keilassa Tallinnan lähistöllä.