TUOTEUUTUUS

Kätevä yleisleikkuri on osa RYOBI®:n uutta USB Lithium 4V-sarjaa

Talo
RYOBI® on lanseerannut uuden USB-ladattavan litiumakullisen 4V:n työkalusarjan, jonka osa myös tämä kätevä akkukäyttöinen yleisleikkuri on.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
2.1.2023

Näppärä apulainen moneen eri tarpeeseen

USB-ladattava, litiumakulla varustettu yleisleikkuri sopii täydellisesti esimerkiksi verhoilutöihin ja leikkaa tehokkaammin, tarkemmin ja helpommin kuin mattoveitset. Itseteroittuvan, paksun terän ansiosta työkalu on täydellinen mihin tahansa askartelu-, taide- tai käsityöprojektiin. Yleisleikkuri leikkaa tarkasti kartonkia, muovia, kumia, nahkaa ja kangasta ja on paljon tarkempi kuin mattoveitsi, jättäen siistin leikkausjäljen. Leikkuri on täydellinen apuväline monenlaiseen leikkaamiseen.

Teho 4V
Mallinumero RCT4-120G
Akkukapasiteetti 2,0 Ah
Leikkauskapasiteetti 6,4 mm
Kuormittamaton nopeus270 kierr./min.
Vakiovarusteet 1 x leikkuuterä, USB C -latauskaapeli
Paino akun kanssa0,47 kg (akun RB420 kanssa)
Tuotenumero 5133005639
EAN-koodi4892210206763

 

RYOBI® Suomi, fi.ryobitools.eu

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBI®:n tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBI®:n työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBI®:n työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI®, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU