Ilmaiset sähköiset kortit: lähetä suositut ilmaiset e-kortit

Yleinen
Ilmaiset sähköiset kortit tavoittavat vastaanottajansa nopeasti missä päin maailmaa tahansa.
Ilmaiset sähköiset kortit tuovat tervehdyksen elämän pieniin ja suuriin hetkiin. Valitse sopiva e-kortti ja kirjoita korttiin oma tervehdyksesi!
MAINOS
MAINOS LOPPUU
8.5.2024

Ilmaiset sähköiset kortit on helppo tapa muistaa sukulaisia, ystäviä ja muita tuttavia. Sähköiset kortit mukavine viesteineen ovat ilonlähde elämän pienissä ja suurissa hetkissä.

Ilmaiset e-kortit tuovat tervehdyksen elämän eri tilanteisiin

Elämä on täynnä erilaisia tilanteita, jotka voivat tuoda iloa tai haasteita. Yksi tapa ilahduttaa ja muistaa läheisiään kaikenlaisissa elämäntilanteissa on lähettää postikortti – ja tänä päivänä se on tietysti sähköinen kortti eli e-kortti.

Suomelan sähköiset kortit tarjoavat kauniin ja mutkattoman tavan välittää ajatuksia ja tunteita vastaanottajilleen eri elämäntilanteissa. Ilmaiset e-kortit ovat luettavissa kahden viikon ajan.

Tutustu kortteihin: Ilmaiset sähköiset kortit ja niiden teemat

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Ilmaiset onnittelukortit

Onnittelukortit ovat vanha perinne, joka on säilynyt ajan pyörteissä ja pysyy edelleen vahvana tapana ilmaista iloa, kiitollisuutta ja rakkautta. Ilmaiset onnittelukortit ovat luettavissa kahden viikon ajan.

Tutustu kortteihin: Ilmaiset onnittelukortit

Onnittelukortit ilahduttavat aina - lähetä ilmainen onnittelukortti!

Ilmaiset syntymäpäiväkortit

Sähköiset kortit ovat oivallinen tapa juhlistaa läheisten syntymäpäiviä. Kaunis kuvallinen kortti luo juhlatunnelmaa ja välittää lämpimät onnittelut. Ilmaiset e-kortit ovat luettavissa kahden viikon ajan.

Tutustu kortteihin: Ilmaiset syntymäpäiväkortit

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Ystävänpäiväkortit ovat suosittuja vuodesta toiseen

Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta, jolloin Suomessa korostetaan ystävyyttä ja rakkautta erilaisten juhlien ja eleiden kautta. Tutustu Suomelan ilmaisiin ystävänpäiväkortteihin ja lähetä omat suosikkisi ystävillesi!

Tutustu kortteihin: Ystävänpäiväkortit

Ilmaiset vappukortit

Vappu on perinteinen keväinen juhlapäivä, joka käynnistää kevään ja kesän juhlasesongin. Vappua voi juhlia monin eri tavoin – ja vappukortti ilahduttaa jokaista juhlijaa!

Tutustu kortteihin: Ilmaiset vappukortit

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Ilmaiset joulukortit

Joulukortti tarjoaa tilaisuuden kerran vuodessa jakaa sydämellisiä terveisiä ja ilahduttavia toivotuksia sukulaisille, ystäville ja tuttaville lähelle sekä kauas.

Joulukortin vastaanottaja saattaa myös ilahtua, jos liität kortin terveisiin pienen laulunpätkän perinteisestä joululaulusta, kuten Jouluyö, juhlayö tai Joulupuu on rakennettu. Ilmaiset joulukortit ovat luettavissa kahden viikon ajan.

Tutustu kortteihin: Ilmaiset joulukortit

Ilmaiset uudenvuoden kortit

Tee vuodenvaihteesta unohtumaton lähettämällä läheisillesi upean räiskyviä uudenvuoden e-kortteja! Lisää kortteihin henkilökohtainen kosketus kirjoittamalla oma tervehdysteksti. Ilmaiset uudenvuoden kortit ovat luettavissa kahden viikon ajan.

Tutustu kortteihin: Ilmaiset uudenvuoden kortit

MAINOS
MAINOS LOPPUU
Ilmaiset sähköiset kortit, ilmaiset e-kortit, ilmaiset joulukortit, ilmaiset syntymäpäiväkortit.

Ilmaiset pääsiäiskortit

Pääsiäisen perinteisiin kuuluvat niin uskonnolliset juhlat, kauniit koristeet kuin pääsiäismunat ja perinteiset pääsiäisruoatkin. Nämä teemat voit välittää eteenpäin myös kauniilla pääsiäiskorteilla.

Tutustu kortteihin: Ilmaiset pääsiäiskortit

Ilmaiset äitienpäiväkortit

Äitienpäiväkortti vie iloiset terveiset niin äideille, isoäideille, mummuille kuin muillekin päivänsankareille.

Tutustu kortteihin: Ilmaiset äitienpäiväkortit

Lue myös nämä!