Joulukortti ilahduttaa aina: lähetä ilmainen joulukortti!

Yleinen
Ilmaiset joulukortit tavoittavat vastaanottajansa nopeasti, vielä jouluaattonakin. Lähetä Suomelan jouluinen e-kortti!
Joulukortti ilahduttaa aina saajaansa. Lähetä ilmaiset joulukortit sukulaisille ja ystäville, sähköiset kortit ennättävät perille vielä aattonakin.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
26.1.2024

Joulukortit ovat perinne, joka on juurtunut syvälle moneen kulttuuriin ympäri maailman. Joulukortit eivät ole pelkästään kauniita ja koristeellisia kuvia, vaan kortit voivat myös toimia keinona ilmaista rakkautta, kiitollisuutta ja huolenpitoa läheisiämme kohtaan.

Joulukortin lähettäminen ei ole vain tapa kertoa, että muistamme toisiamme jouluna, vaan se on myös mahdollisuus tuoda iloa ja valoa vastaanottajan arkipäivään.

Suomelan ilmaiset joulukortit tavoittavat vastaanottajansa nopeasti missä päin maailmaa tahansa – vielä jouluaattonakin.

Lähetä ilmainen joulukortti

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Joulukortit lähetetään vastaanottajille, jotka ovat tärkeitä kortin lähettäjälle

Joulukortin viehätys piilee sen henkilökohtaisessa kosketuksessa. Kun valitset ja lähetät perheenjäsenelle, sukulaiselle tai ystävälle kortin, se on osoitus siitä, että kortin vastaanottaja on juuri sinulle tärkeä.

Sähköiset joulukortit ovat nopea tapa toimittaa joulutervehdys perille niin sukulaisille, ystäville kuin muillekin tutuille.

Joulukortit ovat henkilökohtaisia viestejä

Joulukortti tarjoaa tilaisuuden jakaa sydämellisiä terveisiä ja toivotuksia. Kirjoita korttiin lämpimät sanat, jotka kertovat, kuinka paljon toinen ihminen merkitsee sinulle.

Jaa kiitollisuutesi, ja anna positiivisten muistojen virrata sanoistasi. Tervehdys, joka tulee sydämestä, voi tehdä joulukortista erityisen merkityksellisen muiston.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Ehkäpä haluat liittää joulukorttiin myös pienen katkelman tunnetusta joululaulusta? Sellaisen voi poimia mukaan esimerkiksi laulusta kuten Jouluyö, juhlayö tai Joulupuu on rakennettu.

Jos sähköinen e-kortti on lähdössä vastaanottajalle, joka on hyvän ruoan ystävä, saattaa hän ilahtua vaikkapa uudesta joulutorttureseptistä.

Askartelun harrastajille saattaisi olla mukava jouluinen yllätys, kun kirjoittaa korttiin ohjeen tai nettiosoitteen jäälyhdyn valmistamiseen tai joulukranssin tekemiseen.

Ilmaiset joulukortit tavoittavat vastaanottajansa vielä jouluaattonakin.

Joulukortilla on myös yllätysarvo

Yllätä vastaanottaja silloin tällöin odottamattomalla kortilla. Se voi olla pieni ele, joka piristää vastaanottajan päivää iloisesti. Yllätys tekee joulukortista vielä erityisemmän.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Sähköiset, ilmaiset joulukortit ennättävät perille vielä jouluaattonakin

Joulukortin ajoitus on tärkeä osa sen vaikutusta. Yritä lähettää kortit ajoissa, jotta ne saapuvat perille ennen joulua. Tällä tavoin ne voivat toimia osana joulun odotusta ja luoda mukavan tunnelman ennen suurta juhlaa.

Joskus joulukiireet kuitenkin yllättävät, ja kortin lähetys saattaa jäädä aivan viime tippaan. Mutta ei hätää, Suomelan ilmaiset, sähköiset joulukortit ennättävät perille yhdellä klikkauksella minne päin maailmaa tahansa – vielä jouluaattonakin.