MAINOS | Kaveko Oy

Panospuhdistamon huolto – tee huoleton vuosisopimus

Talo
Panospuhdistamon huolto meneillään ja tekijänä Kaveko.
Panospuhdistamon huolto vuosittain vaatii erityistä osaamista, joten se kannattaa ulkoistaa ammattilaisille. Pienet huoltotoimet voi toki tehdä itse. Kaveko palvelee omakotiasujia ympäri Suomen.
4.4.2024

Panospuhdistamon huolto tulee tehdä joka vuosi, koska vain asianmukaisesti ylläpidetyn ja huolletun jätevesipuhdistamon tehoon voi luottaa.

Huoltamaton panospuhdistamo ei välttämättä täytä puhdistusteholle asetettuja vaatimuksia. Ongelmat pien- ja panospuhdistamon kunnossa voivat ilmetä esimerkiksi toimintahäiriöinä tai pahana hajuna talon sisällä ja ulkona.

Vaikka tekisi pieniä huoltotoimia itse, kokonaisvaltainen huolto kannattaa jättää erityisosaajalle.

Ammattilaisen tekemä panospuhdistamon huolto sisältää täydellisen tarkastuksen ja huoltotoimet.

– Huoltoon kuuluu laitteiston kokonaisvaltainen läpikäynti, tarkastus ja painepesu, kertoo Joonas Korkiakoski Kaveko Oy:stä.

Kaveko on jätevesijärjestelmien huoltoon ja korjauksiin erikoistunut perheyritys, joka tekee yksityistalouksien jätevesipuhdistamoille vikakorjauksia ja vuosihuoltoja.

Olemme erikoistuneet panos- ja pienpuhdistamoihin. Suurinta asiakasryhmäämme ovat haja-asutusalueiden yksityistaloudet ympäri Suomen, Korkiakoski toteaa.

Kaveko suorittaa pienpuhdistamon huoltoa.
Kun tekee Kavekon kanssa pienpuhdistamon vuosihuoltosopimuksen, voi varmistua, että jätevesipuhdistamo pysyy toimintakunnossa.

Miksi panospuhdistamon huolto on tärkeä tehdä säännöllisesti?

  • Panospuhdistamo toimii luotettavasti ympäri vuoden.
  • Ennaltaehkäistään toimintahäiriötä.
  • Vältetään hajuhaittoja pihalla tai sisällä.
  • Vältytään yllättäviltä laiterikoilta.

Tee huoleton vuosisopimus & panospuhdistamon huolto hoituu varmasti

Huollon säännöllisyydestä voi varmistua tekemällä panospuhdistamon vuosihuoltosopimuksen Kavekon kanssa.

Vuosihuoltosopimuksella varmistetaan, että jätevesipuhdistamo pelaa seuraavankin vuoden eikä asiakkaan tarvitse huolehtia panospuhdistamosta itse.

– Panospuhdistamon huolto tehdään säännöllisesti kerran vuodessa ennalta sovittuna ajankohtana. Pääsääntöisesti huollot ajoittuvat toukokuun ja marraskuun välille, Korkiakoski sanoo.

Kavekon filosofia on, että jätevesipuhdistamo pistetään kerralla kuntoon.

Kaikissa Kavekon huolloissa on kiinteät hinnat, joten panospuhdistamon huolto on helppo budjetoida talon hoitokuluihin. Keskimäärin huolto maksaa noin 360 euroa, mutta tarkempi hinta sovitaan laitteen ja tarpeen mukaan.

Kavekon huoltoautossa on mukana kaikki tarpeellinen, jotta panospuhdistamon huolto onnistuu kerralla.
Kavekon huoltoautossa on aina kattava varaosavalikoima mukana, joten yleensä yksi käynti riittää. Jos tarvitaan toinen käynti, asiakkaalle ei tule siitä lisäkuluja. ”Mikäli huollon jälkeen ilmenee ongelmia, ne hoidetaan veloituksetta – pääasia, että huolto tulee tehtyä kunnolla”, Joonas Korkiakoski lupaa.

Varaosat kätevästi verkkokaupasta

Joitain panospuhdistamon huoltotoimia voi tehdä itsekin, mikäli osaamista ja kiinnostusta riittää.

Varaosat kannattaa hankkia Kaveko.fi-verkkokaupasta, jossa on Suomen laajin valikoima jätevesijärjestelmien varaosia. Monia kaveko.fi:ssä myytävistä tuotteista ei saa muualta Suomesta.

Toimitusaika on yleensä 1–3 päivää, eli varaosia ei tarvitse odotella kauan.

Kaveko.fi:ssä on varaosia panos- ja pienpuhdistamoihin, mutta myös muita tuotteita jäte- ja puhdasvesikäyttöön. Yksityisten kotitalouksien ohella varaosia ostavat alan ammattilaiset asiakkaidensa tarpeisiin.

Verkkokaupassa on edulliset hinnat. Se on mahdollista, koska Kavekolla on ulkomaisia yhteistyökumppaneita eikä verkkokaupan tuotteissa ei ole välikäsiä.

Joonas Korkieakoski Kavekolta esittelee verkkokaupan tuotteita.
Varaosat kannattaa hankkia Kaveko.fi-verkkokaupasta.

Saostuskemikaalit tuodaan kotipihalle asti

Verkkokaupan myydyimpiä tuotteita ovat saostuskemikaalit, pintakytkimet ja ilmastuskompressorit sekä niiden varaosat.

– Jätevesipuhdistamoissa ilmastuskompressori on biologisen prosessin kannalta tärkein toiminta. Se pitää muistaa huoltaa tai vaihtaa uuteen, ennen kuin se hajoaa kokonaan ja bakteerikanta kuolee. Silloin puhdistamo enää toimi asianmukaisesti, Korkiakoski neuvoo.

Saostuskemikaaleja myydään paljon, koska niitä asukkaat voivat itsekin lisätä.

Saostuskemikaalia myydään kätevissä 10 litran kanistereissa. Verkkokaupan hinnat sisältävät toimituksen kotiin asti.