MAINOS | TecDec Marketing Oy

Rullaverho ulos – eikä paahde pääse sisään

Talo
Rullaverho ulos asennettuna vähentää talon energiakulutusta merkittävästi. Moottoroitu ZIP-Screen-rullaverho on ikkunan ulkopuolelle asennettava aurinkosuoja.
30.5.2024

Rullaverho ulos asennettuna parantaa asumismukavuutta kuumana kesäpäivänä, jolloin lämpötila voi nousta jopa 35 celsiusasteeseen. Ulkopuolinen aurinkosuojaus varmistaa, että auringonsäteet jäävät kodin ulkopuolelle, eikä sisälämpötila pääse nousemaan tukalaksi.

Helteellä sisätiloja viilennetään ilmastointilaitteilla. Se taas nostaa kodin energiankulutusta ja aiheuttaa kasvihuonekaasupäästöjä.

Ulkopuolinen aurinkosuojaus vähentää koneellisen viilentämisen tarvetta ja siten säästää energiaa.

Guidehouse-tutkimuksessa vertailtiin ilmastoinnin ja passiivisen aurinkosuojauksen vaikutuksia rakennusten energiankulutustarpeeseen ja kasvihuonekaasupäästöihin. Tulosten mukaan passiivinen ulkopuolinen aurinkosuojaus vähentää energiankulutusta merkittävästi.

ZIP-Screen-rullaverho on ulkopuolinen aurinkosuojaus.
Auringonvalon määrää kotona voi säädellä ulkopuolisella aurinkosuojalla, ZIP-Screen-rullaverholla.

Ulkopuolinen aurinkosuojaus ZIP-Screen-rullaverholla

ZIP-Screen-rullaverhon kangas on varjostuskangas, joka blokkaa auringonsäteilyn haittavaikutukset eli sisätilojen liiallisen lämpenemisen ja lähes 95 prosenttia UV-säteistä.

Kankaan läpi näkee kuitenkin ulos, mikä on mahtava ominaisuus taloissa, joissa on runsaasti lasipintaa ja ihanat maisemat.

ZIP-Screen-rullaverho ei kuitenkaan tarjoa yksityisyydensuojaa, eli kankaasta näkee läpi aina valoa kohden.

Rullaverhon voi valmistaa täysin pimentävällä Screen-kankaalla, jos aurinkosuojalta haetaan myös yksityisyydensuojaa.

Mitä tummempi kankaan väri on, sitä terävämpi on kontrasti ja näkymä ulos selkeämpi.

Rullaverho talon ulkopuolella eli ulkopuolinen aurinkosuojaus ei päästä porotusta sisälle ja blokkaa UV-säteet.
Ulkopuolinen aurinkosuojaus hoituu jopa automaattisesti, ja sen voi yhdistää talotekniikkaan.

Moottoroitu rullaverho – ulkopuolinen aurinkosuojaus parhaimmillaan

ZIP-tekniikan ansiosta kangas pysyy tukevasti urassaan ja kestää hyvin myös voimakkaassa tuulessa. Se voidaan asentaa seinään, syvennykseen tai upottaa kokonaan rakenteisiin.

ZIP-Screen-rullaverhossa käytetään Somfyn laadukkaita moottoreita. Osaan malleista on mahdollista asentaa ekologinen ja helppo aurinkokennomoottori. Somfyn Maestria -moottori pysäyttää verhon tunnistaessaan esteen sen alla.

Moottori pysäyttää verhon tunnistaessaan esteen.

ZIP-Screen voidaan yhdistää taloautomaatioon tai käyttää erillistä Somfyn tahoma switch -älyohjainta. Verhon hinta määräytyy muun muassa mallin, koon ja kankaan mukaan.

Pergola-järjestelmä on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista. Siinä on integroitu vedenpoistojärjestelmä, jonka ansiosta vesisade valuu uria pitkin alas eikä jää säleisiin.

Pergola-sälekatoksella kokonaan uusi tila kotiin

Terassille tai pihalle syntyy moderni lisäoleskelutila Pergola-sälekatoksella, joka estää auringon häikäisyn ja suojaa sateelta.

Säleitä voidaan ohjata helposti kaukosäätimellä tai sovelluksella. Sälekatos on aina moottoroitu, mikä lisää käyttömukavuutta.

Moottoroitu Pergola-järjestelmä on suunniteltu toimimaan myös vaativissa sääolosuhteissa.

Moottori on integroitu huomaamattomasti sälekatoksen yläpalkkiin, ja se on mahdollista yhdistää myös taloautomaatioon. Säleitä voidaan kiertää jopa 110 astetta.

Huippulaadukas jauhemaalausprosessi takaa alumiiniprofiilille erinomaisen korroosio- ja UV-kestävyyden. Pergolaan on saatavilla on viisi perusrunkoväriä, ja myös erikoissävyt ovat mahdollisia.

Pergola-asennusvaihtoehdot
Pergola-järjestelmän voi asentaa vapaasti seisovaksi, seinään tai integroida kattoon.

Rullaverho sisäpuolelle vakiokoossa jopa 250 x 250

XL Pimentävä -rullaverho ja XL Screen -rullaverho peittävät suuretkin ikkunat ja ovat heti saatavilla vakiokokoisina tuotteina. Niiden materiaali on korkealaatuista pimentävää kangasta tai screen-kangasta.

Pimentävä kangas makuuhuoneessa parantaa unen laatua ja antaa yksityisyydensuojaa.

Screen-kangas puolestaan ei pimennä huonetta, mutta suojaa tehokkaasti auringonvalolta ja häikäisyltä sekä blokkaa lähes 95 prosenttia UV-säteistä.

Screen-kankaasta näkee läpi aina valoa kohden. kohden. Screen rullaverho sopii loistavasti lasitetuille parvekkeille ja terasseille sekä toimistoihin ja muihin tiloihin.

Rullaverho pimentää huoneen ja mahdollistaa hyvät yöunet.
Pimentävä kangas talon sisäpuolella estää näkymän sisään ja ulos. Verhoa nostetaan ja lasketaan ketjumekanismilla.

XL-rullaverhon kavennus onnistuu helposti kotikonstein. Kangasta voi kaventaa saksilla sekä alalistaa ja putkea rautasahalla. Myös kavennuspalvelua on tarjolla. Ota yhteyttä info@ihanin.fi.

Verhoa säädetään kevyesti ja helposti ketjumekanismilla, joka sisältää myös Child safety -lapsiturvalaitteen. Rullaverhossa on vahva 38 mm alumiiniputki.

XL-rullaverhon leveydet ovat 200, 210, 220, 230, 240 ja 250 cm ja vakiokorkeus 250 cm.

Myös sälekaihtimia saa mittatilauksena verkkokaupasta.

Rullaverho mittatilaustyönä omaan tyyliin & tarpeeseen

TecDec Marketing Oy tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman aurinkosuojausratkaisuja mittatilauksena.

Yrityksen verkkokauppaan on tehty mittatilauspuolen uudistus, jossa valikoimaan on lisätty uusia tuotteita ja jo olemassa oleviin tuotteisiin erilaisia ominaisuuksia.

Nyt tilaaminen on mahdollisimman helppoa ja tarjolla on paljon erilaisia ominaisuuksia, jotta jokainen löytäisi juuri itselleen mieluisen ratkaisun.

Rullaverhojen mittatilausvalikoimassa on

  • pimentäviä rullaverhoja
  • peittäviä rullaverhoja
  • screen-rullaverhoja.

Kustakin rullaverhosta on saatavilla viisi eri mallia, laajat värivalikoimat ja paljon muuta.

Myös sälekaihtimet voi ostaa mittatilaustyönä verkkokaupasta. Alumiinisälekaihdin on klassikko ja helppo valinta, ja puusälekaihtimella taas haetaan lämpöä sekä sisustuksellista aurinkosuojaa.

Lisäksi mittatilauksena voi ostaa tutut vekkikaihtimet, laskosverhot, sivuverhot ja lamelliverhot. Tutustu verkkokaupassa kaikessa rauhassa eri vaihtoehtoihin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@ihanin.fi