Pientalon herkkusuut – Herkkusuiden juustotarjotin

Keittiö

Muhkeiden makujen menyy maistuu hämärtyneessä syysillassa. Aterian päätteeksi pöytään nostetaan runsas juustotarjotin, joka tuo ripauksen luksusta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
  • Chaumes-punahomejuusto
  • Boursin-valkosipuli-yrttituorejuusto
  • Maalaisbrie-valkohomejuusto
  • Manchego-lampaanmaitojuusto
  • Bleu D´Auvergne -sinihomejuusto
  • Appenzeller-lehmänmaitojuusto
  • Brebiou-lampaanmaitobrie

Tarjottimelle lisäksi

  • viikunahilloa
  • erilaisia keksejä
  • hedelmiä, kuten viinirypäleitä, nektariineja ja päärynöitä
  1. Nosta juustot lämpiämään ennen tarjoilua ja asettele ne tarjottimelle.
  2. Tee kekseistä ja hedelmistä asetelmia eri puolille tarjotinta.

Viinisuositukset

Panosta: Guerrieri Rizzardi 3 Cru Amarone 0.375 l (Alkon vakio- valikoima 19,98 €)

Pitkä tammikypsytys tuo mehevän mausteiseen ja täyteläisen pehmeään viiniin tammen aromeja, suklaata ja kahvia sekä mausteista rusinaisuutta.

Pihistä tai tarjoa suuremmalle seurueelle: Habla del Silencio (Alkon vakiovalikoima 20,58€)

Melko täyteläinen ja samettisen pehmeä viini maistuu myös juustojen, erityisesti puolikovien lampaanmaitojuustojen sekä ilmakuivatun kinkun, kanssa.

Resepti: toimitus,  kuva: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Herkkusuut juustotarjotin jälkiruoka Pientalon herkkusuut resepti ruokaresepti suomela


Lisää samasta aiheesta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: