Pientalon herkkusuut – Herkkusuiden rapeat muikut

Keittiö

Syksyn pimenevien iltojen samettisessa tunnelmassa katetaan pöytään tuhtien makujen herkkuja. Kutsu naapurit kylään ja pistä pöytä koreaksi! Tarjoile perinteiset rapeat muikut suoraan Muurikka-pannulta.

  • 700 g perattuja muikkuja
  • 1,5 dl ruisjauhoja
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • suolaa (n. 1 rkl)
  • voita ja rypsiöljyä paistamiseen
  • tilliä

 

  1. Mittaa jauhot ja suola muovipussiin. Sekoita.
  2. Laita muikut pussiin ja ravistele niin, että ne ovat yltä päältä jauhossa.
  3. Paista muikut Muurikka-pannulla kauniin ruskeiksi ja rapeiksi.
  4. Leikkaa päälle tuoretta tilliä.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Herkkusuut muikku muikut muurikka Muurikka-pannu Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut rapeat muikut resepti ruoka ruokaresepti


Lisää samasta aiheesta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: