Paistetut muikut – helppo resepti

Ruoka
Pientalon herkkusuut – Herkkusuiden rapeat muikut
Pannulla voissa rapeiksi paistetut muikut ovat monen suosikkiruokaa. Kesällä muikkujen paistaminen onnistuu helposti kesäkeittiössä Muurikka-pannulla.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
28.3.2023
  • 700 g perattuja muikkuja
  • 1,5 dl ruisjauhoja
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • suolaa (n. 1 rkl)
  • voita ja rypsiöljyä paistamiseen
  • tilliä

 

  1. Mittaa jauhot ja suola muovipussiin. Sekoita.
  2. Laita muikut pussiin ja ravistele niin, että ne ovat yltä päältä jauhossa.
  3. Paista muikut Muurikka-pannulla kauniin ruskeiksi ja rapeiksi.
  4. Leikkaa päälle tuoretta tilliä.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty