Pientalon herkkusuut – Sitruunaposset

Keittiö

Keveät ainekset ja raikas esillepano julistavat kevään saapumista. Valmista jälkiruoaksi sitruunaposset.

Sitruunaposset

  • 4 dl kuohukermaa
  • 1–1,5 dl sokeria
  • 1 dl puristettua sitruunan mehua
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  1. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Keitä pari kolme minuuttia, kunnes seos hieman sakenee.
  2. Nosta kattila liedeltä. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori. Seos saa maistua kirpeältä!
  3. Kaada seos neljään pieneen kulhoon tai lasiin ja peitä ne kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mutta mielellään yön yli.
  4. Tarjoa posset sellaisenaan tai marjojen kanssa.

Reseptit: Toimitus – Kuvat: Maru Lemmetty

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Herkkusuut jälkiruoka Maru Lemmetty Pientalon herkkusuut resepti ruokaresepti sitruunaposset suomela


Lisää samasta aiheesta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: