Pientalotohtori vastaa – Autotallin lattian korjaaminen

Talo
PP0315_Remontoija-Autotallin-maalaaminen_2-2.jpg
Pientalotohtori vastaa lukijoiden kysymyksiin. Kysy tohtorilta pientalojapiha.fi/pientalotohtori. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan Pientalo ja piha -lehdessä sekä nettisivuillamme.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
24.2.2020

Kuva: toimitus. Kuva ei liity tapaukseen.

Pientalotohtori vastaa – Autotallin lattian korjaaminen

Pientalotohtori vastaa lukijoiden kysymyksiin. Kysy tohtorilta pientalojapiha.fi/pientalotohtori. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan Pientalo ja piha -lehdessä sekä nettisivuillamme.

 

Kuinka korjaan autotallin lattian, josta ajan myötä on maantiesuolan vaikutuksesta lohjennut isoja paloja betonia? Millaisella betonilla tai tasoitteella paikkaan lattian ennen pinnoitusta?

– Timpuri

MAINOS
MAINOS LOPPUU

 

Hei!

Kannattaa selvittää pinnoitevalmistajan kautta, mikä materiaali soveltuu betonin paikkaamiseen pinnoitteen alle. Yleinen nyrkkisääntö on, että tulee käyttää saman tuoteperheen tuotteita alusta loppuun saakka. Välttämättä eri tuotevalmistajien tuotteet eivät toimi yhdessä. Ardexilta löytyy hyviä tuotteita näihin tämäntyyppisiin paikkauksiin, esim. Ardex A46 (www.ardex.fi).

Olennaista kaikissa tämäntyyppisissä korjauksissa on, että kaikki irtonainen betoni saadaan ensi poistettua ja pohjan käsittely tehdään huolellisesti tuotevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

— Matti Kaijomaa, Raksystems Insinööritoimisto Oy

www.raksystems.fi

Onko sinulla kysyttävää talostasi?

Jos sinua mietityttää jokin asia talossasi ja haluaisit saada Pientalotohtorin mielipiteen, voit esittää kysymyksesi osoitteessa pientalojapiha.fi/pientalotohtori >

MAINOS
MAINOS LOPPUU