TUOTEUUTUUS

Puutarha putipuhtaaksi Gardenan uusilla monitoimipesureilla ja puhdistusharjoilla

Piha
GARDENA laajentaa valikoimaansa innovatiivisilla uutuuksilla, jotka tekevät puutarhan siivouksesta ja puhdistuksesta helpompaa ja tehokkaampaa. Mielenkiintoisia uutuuksia ovat muun muassa akkukäyttöiset monitoimipesurit ja saumaharja. Puutarhan ylläpidossa auttavat myös uudistettu Cleansystem-puhdistusjärjestelmä.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
23.2.2024

Akkukäyttöinen monitoimipesuri sopii erilaisille pinnoille

GARDENA laajentaa akkuvälinevalikoimaansa uusilla AquaBrush-monitoimipesureilla. Pesurit on suunniteltu hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen puhdistamiseen niin puu-, komposiitti- kuin kivipinnoillekin. Pesuri liitetään puutarhaletkuun. Veden ja harjan yhdistelmä auttaa esimerkiksi terassin ja portaiden tehokkaassa puhdistamisessa. Kahvasta voi säätää harjan pyörimisnopeutta ja vedenkulutusta. Näin puhdistus on käyttäjäystävällistä ja vettä säästävää.

Pesurit kuuluvat POWER FOR ALL -akkuallianssiin, jossa sama akku on yhteensopiva eri tuotemerkkien kanssa. AquaBrush-sarjaan sisältyy kolme versiota ja vaihtoharjoja.

Suositushinta alkaen: noin 270 euroa (sis. akun).

Tahrattomia tuloksia vähäisellä vaivalla

Kevyt ja kompakti AquaBrush Compact -puhdistusharja pehmeillä nylonharjaksilla on suunniteltu herkästi naarmuuntuvien pintojen, kuten autotalliovien, hellävaraiseen puhdistukseen. Harjan tilalle voi myös kiinnittää tavanomaisen kiillotustyynyn. AquaBrush-harjayksikkö on myös saatavilla lisävarusteena muihin AquaBrush-malleihin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Suositushinta: noin 160 euroa (ei sis. P4A-akkua).

Tarkkuutta saumojen puhdistukseen

Akkukäyttöinen GARDENA EasyWeed -saumaharja poistaa tehokkaasti rikkakasvit ja sammaleen ilman kemikaaleja. Laitteeseen on valittavissa kaksi eri laikkaa puhdistettavan pinnan mukaan. Teräslaikka sopii kestäville pinnoille, nylonlaikka puolestaan herkemmille pinnoille. Saumaharjassa on säädettävä varsi ja ergonominen kahva, jonka LED-näyttö kertoo akun varaustason.

Suositushinta: noin 210 euroa (sis. P4A-akun).

Monipuolinen puhdistusjärjestelmä

Uudistettu GARDENA Cleansystem on monipuolinen järjestelmä vaihdettavine varsineen, harjoineen ja pesuaineineen. Se sopii kaikkiin kodin puhdistustöihin. Järjestelmä liitetään puutarhaletkuun, ja juokseva vesi tekee puhdistamisesta entistä tehokkaampaa. Monipuolinen sarja sisältää sekä herkille että kestäville pinnoille tarkoitettuja käsi- ja varsiharjoja. Ulottuvuutta lisäävät harjoihin sopivat eri pituiset varret (90-260 cm).

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Suositushinnat alkaen: pesuharjat noin 20 euroa ja varret noin 34 euroa.

GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman kaikkea, mitä puutarhassa tarvitaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja ja järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. Yli 50 vuotta sitten perustettu, Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA on johtava korkealaatuisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa, ja edustettuna yli 80 maassa eri puolilla maailmaa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU