MAINOS

Seinä, ovi vai kaappi – valitse omaan makuusi sopiva suihkutilaratkaisu

Kylpyhuone

Suihkussa käydään päivittäin, joten suihkutilalla on iso merkitys. Mutta mikä olisi käytännöllisin ja parhaimman näköinen suihkuratkaisu omaan kotiin?

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Seinä, ovi vai kaappi – kaikki nämä voivat korvata perinteisen suihkuverhon ja rajata suihkun selkeästi omaksi tilakseen. Suihkuratkaisu valitaan sen perusteella, millaista tunnelmaa toivotaan mutta myös tilan luonteen ja käyttäjien tarpeiden mukaan.

Ensimmäinen määrittävä tekijä on kuitenkin kylpyhuoneenhuoneen koko: onko tilaa avaralle suihkualueelle vai kannattaako valita kompakti ratkaisu.

Oli neliöitä miten paljon tai vähän tahansa, jokaiseen tilaan on olemassa toimiva ja miellyttävän näköinen suihkuratkaisu. Erilaiset seinät, ovet ja kaapit tarjoavat valtavasti vaihtoehtoja, joista voi alkaa hahmottelemaan sopivaa kokonaisuutta. Esimerkiksi suihkuovilla voi saada ihmeitä aikaan.

 

↑ Isossa kylpyhuoneessa on enemmän vapautta ja tilaa jopa kotikylpylälle sadesuihkuineen ja ammeineen. Fiksusti valittu suihkuratkaisu tuo sujuvuutta arjen kiireisiin ja nautintoa hemmotteluhetkiin. 

3 x suihkutilaratkaisu

1 Seinä keventää huonetta luontevasti

Läpinäkyvä seinä yhdistää suihkutilan luontevasti muuhun kylpyhuoneeseen, joten lasiseinä luo myös tilan tuntua.

Suihkuverhoon verrattuna suihkuseinä suojaa tehokkaasti kylpyhuoneen kalusteita vedeltä. Lasiseinä helpottaa kylpytilan siivousta. 

↑ Lasisen suihkuseinän puhdas muotokieli sopii mainiosti eri sisustustyyleihin.

2 Suihkuovet säästävät neliöitä 

Kääntyvät tai taittuvat suihkuovet ovat loistava ratkaisu, kun kylpyhuoneessa on niukasti tilaa.

Pienessä kylpyhuoneessa toimivat nimenomaan taittuvat suihkuovet, koska ne voidaan siirtää syrjään, kun suihku ei ole käytössä.

Lasiseinän tapaan kirkkaat ovet keventävät ilmettä, tuovat tilaan valoa ja helpottavat siivousta. Suorilla tai kaarevilla ovilla voi luoda tyylikkään suihkunurkkauksen tai -syvennyksen, joka voi olla myös epäsymmetrinen.

Liukuovellinen nurkkaus lattiaprofiililla pitää veden tehokkaasti suihkualueen sisällä.

↑ Vaikka tilaa olisikin paljon, nykyään suositaan ilmavaa tunnelmaa eikä huonetta haluta täyttää liikaa. Kaareva lasiovi on kompakti vaihtoehto isossakin huoneessa.

3 Suihkukaappi suojaa varmasti

Helpoin tapa uudistaa kylpyhuoneen suihkutila ilman aikaa vievää ja hintavaa remonttia on asentaa valmis suihkukaappi nykyiseen kylpyhuoneeseen.

Ylellinen ja ajoton suihkukaappi sopii hyvin monenlaiseen kylpyhuoneeseen. Ympäröivät suihkukaapin seinät takaavat toimivan suojan vuotoja ja vesivaurioita vastaan pitäen roiskeet ja veden kaapin sisällä.

↑ Suihkukaappi pitää veden roiskeet sisällään, eikä ulkonäöstäkään tarvitse tinkiä. Tämä ratkaisu sopii erityisen hyvin pieniin kylpyhuoneisiin.

Lähde: IDO

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

IDO kaappi kylpyhuone ovi seinä suihku suihkukaappi suihkuovi