TUOTEUUTUUS

Uusi kaiverrustaltta täydentämään RYOBI®:n USB Lithium 4V-sarjaa

Talo
Hyvän ja loistavan projektin erottaa toisistaan se, että loistavaan lopputulokseen pääsee, kun käytössä on sopivat työkalut! RYOBI®:n uusi USB Lithium 4V -sarjan kaiverrustaltta tekee erilaisten kunnostus- ja askarteluprojektien puunkaiverruksesta helppoa ja vaivatonta.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
11.1.2023

Kompakti ja mukava käyttää

Akkukäyttöinen kaiverrustaltta on käyttäjäystävälliseksi suunniteltu ja se sopii erinomaisesti puun tarkkaan veistämiseen ja kaivertamiseen. Kompakti ja ohut rakenne on miellyttävä kädessä ja yksityiskohtaiset työt onnistuvat helposti. Laite on hiljainen käyttää ja sen tärinätaso on matala.

Kaiverrustaltassa on yksinkertainen ja nopea teränvaihto. Mukana toimitetaan 3 erilaista kaiverrustalttaterää, avain, 1 x 2,0 Ah akku ja USB C -latausjohto.

Teho 4V
Mallinumero RPC4-120G
Akkukapasiteetti 2,0 Ah
Vakiovarusteet Kolme talttapäätä (V-, suora-, ja U-taltta), 1 x avain, 1 x 2,0 Ah akku (RB420), USB C -latausjohto
Paino (ilman akkua)0,28 kg
Tuotenumero 5133005640
EAN-koodi4892210207470

Miksi RYOBI®?

RYOBI® tarjoaa laajan valikoiman askarteluun ja erilaisiin kädentaitoprojekteihin suunniteltuja tuotteita.

RYOBI® on akkutyökalujen markkinajohtaja kaikkialla maailmassa. RYOBI®:n työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa käyttäjien mielenrauhan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

RYOBI® Suomi, fi.ryobitools.eu

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBI®:n tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBI®:n työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBI®:n työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI®, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.