TUOTEUUTUUS

Uusi tapettimallisto henkii upeaa 1920-luvun Swedish Grace -tyyliä

Sisustus
Uusi Boråstapeter Swedish Grace -tapettimallisto ylistää 1920-lukua. Mallisto koostuu kymmenestä kuviosta hillityissä sävyissä. Osa tapeteista on Boråstapeterin ainutlaatuisesta kuvioarkistosta, osa taas on vasta piirrettyjä.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
2.10.2023

Swedish Grace -mallisto edustaa siroa ja eleganttia tyyliä, ja sitä koristavat kauniit yksityiskohdat. Tyyli henkii aikaa, jolloin haluttiin elää täysillä, nauttia ja viettää aikaa yhdessä.

Swedish Grace -mallisto on Boråstapeterin kunnianosoitus iloiselle 1920-luvulle. Art Deco -tyylin Pohjoismaisen tulkinnan suosio sai alkunsa Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1925. Ruotsalainen valoisa, kevyt ja siro sisustus tuli nopeasti tunnetuksi Swedish Grace -nimellä, ja se on sittemmin inspiroinut suuresti muotia, sisustussuunnittelua sekä arkkitehtuuria. Swedish Gracen siroa ja eleganttia tyyliä koristavat kauniit yksityiskohdat. Mallisto on kuin muisto ajasta, jolloin haluttiin elää täysillä, yhdessä nauttien.

Boråstapeter Swedish Grace – Valborg 5500: Valborg on 1900-luvun alussa suunniteltu tyylikäs kukkatapetti, jossa pienet kukkakimput ja suuremmat kukat koristavat yksiväristä taustaa.
Boråstapeter Swedish Grace – Diana 5525: Diana-tapetissa runsas ja tyylitelty maisema luo upean kolmiulotteisen maailman. Tunnelma on kuin roomalaisen mytologian inspiroimassa tarinassa.

Boråstapeter nostaa esiin tulkinnassaan Swedish Grace – aikakaudesta pari upeaa tapettikuviota ainutlaatuisesta arkistostaan. Mallistoa varten on myös piirretty uusia kuvioita, jotka ovat saaneet inspiraationsa aikakauden kauniista matoista, seinävaatteista, kaapeista, lasista ja posliinista. Tapetteja koristavat neidonhiuspuun lehdet, kiemuraiset kukat, antiikin kaaret ja roomalaisen mytologian tarinat.

Malliston sävyt ovat hillittyjä ja neutraaleja. Tapeteissa on käytetty lämpimiä vaaleanpunaisen, keltaisisen ja aprikoosin sävyjä sekä viileää vihreää ja syvänsinistä. Yksityiskohdissa on myös hivenen kultaa ja hohdetta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Runsaita kuvioita geometrisine muotoineen koristavat hienot yksityiskohdat ja kauniit kukat. Nämä antavat tilalle luonnetta, mutta ovat silti sopivan hillittyjä seinillä. Klassisen ja modernin sekoitus tekee tapettimallistosta sopivat niin 1920-luvun taloon kuin hiljattain rakennettuun funkistyyliseen asuntoon.

Boråstapeter Swedish Grace Mimi 5516: Puhdaslinjainen Mimi esittelee klassisen puutarhan siluetin pehmeissä sävyissä. Modernissa, liimalla painetussa tapetissa on vaikutteita antiikista ja 1920-luvun tyyli-ihanteista.
Boråstapeter ylistää uudella Swedish Grace -tapettimallis-tollaan 1920-lukua. Swedish Grace edustaa siroa ja eleganttia tyyliä, ja sitä koristavat kauniit yksityiskohdat. Tyyli henkii aikaa, jolloin haluttiin elää täysillä, nauttia ja viettää aikaa yhdessä.

Swedish Grace -mallisto koostuu yhteensä kymmenestä kuviosta, joita on saatavana 37 eri värivaihtoehdossa. Kaikki tapetit kantavat naisten nimiä korostaakseen, että 1920-luku oli myös naisten vapautumisen aika.

Swedish Gracea on saatavilla osoitteessa borastapeter.com ja valituilta jälleenmyyjiltä. Suositushinta alkaen 77,90 euroa/rulla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU