Porsaan ribsit saavat uudenlaisen twistin korealaisista mauista. Ne saavat täyteläisen makupari grillatusta perunasalaatista.
MAINOSMAINOS LOPPUU
26.3.2024
Porsaan ribsit ovat perinteinen grilliruoka, jonka voi maustaa monella tavalla.
Jotta porsaan ribsit voi grillata ilman esikypsentämistä keittäen liedellä tai paistaen uunissa, kannattaa valita pieniä ribsejä. Isommat ribsit kannattaa ensin kypsentää.
Ribsien grillaamisessa kannattaa maltaa pitää lämpötila alhaisena, koska makeahko kastike palaa helposti ribseihin pilaten makua.
Korealaisittain maustetut ribsit ovat mausteisia ja hieman makeitakin, joten samaa odotetaan viinistä. Sitä tarjoaa tämä sopivasti hilloinen ja mausteinen ripasso-luomuviini.
Zinfandelista valmistuu viini on kaikkien BBQ-juhlien itseoikeutetuin juoma. Se on maultaan iso, mausteinen ja hilloinen – todella suun myötäinen viini nimestä huolimatta.