Ikkunaremontti luonnistuu talvellakin

Talo
Ikkunoiden uusimisen myötä vedon tunne vähenee, ja talon äänieristys sekä ikkunoiden käytettävyys paranevat. Kaikki tämä vaikuttaa merkittävästi asuinmukavuuteen. Ikkunaremntti onnistuu myös talvella.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
27.3.2023

LämpöLux eli Suomen Lämpöikkuna Oy tekee ikkuna- ja -oviremontteja koko Suomessa. Yrityksen myyntijohtaja Markku Koskelo kertoo, että yritys tekee kaikki ikkunaremontit avaimet käteen -toteutuksina. Omakotitalon keskimääräisen ikkunaremontin hinnaksi tulee vajaat 10 000 euroa.

– Ikkunoiden uusimisen myötä vedon tunne vähenee, ja talon äänieristys sekä ikkunoiden käytettävyys paranevat. Kaikki tämä vaikuttaa merkittävästi asuinmukavuuteen. Uusia alumiini-ikkunoita ei myöskään tarvitse huoltomaalata. Talon ulkonäkökin paranee sekä ulkoa että sisältä, Koskelo sanoo. Koskelon mukaan yrityksen edustaja vierailee aina asiakkaan luona ottamassa tarkat mitat ikkunoista ja suunnittelemassa asiakkaan tarpeisiin soveltuvan toimituskokonaisuuden. Näin taataan, että tilatut ikkunat sopivat varmuudella asiakkaan taloon.

Ikkunaremontin valmistuttua tehdään lopputarkastus

Ikkunaremontin voi tilata avaimet käteen -toteutuksena.

LämpöLux tekee asiakkaalle myös laskelman kotitalousvähennyksen suuruudesta. Halutessaan asiakas voi maksaa ikkunaremontin pienissä kuukausierissä. – Asennamme ikkunat takuutyönä RT-kortiston vaatimusten mukaisesti. Suojaamme aina ensin sisätilat ja huolehdimme siitä, että paikat jäävät jälkeemme siistiin kuntoon. Hoidamme myös purkujätteen ja roskien asianmukaisen kierrätyksen. Työn valmistuttua teemme asiakkaan kanssa lopputarkastuksen, jotta voimme varmistua, että kaikki sovittu on tullut tehtyä.

Koskelo arvioi, että yhden ikkunan vaihtamiseen menee noin 60 minuuttia. Tässä ajassa kylmä ulkoilma ei ehdi juuri viilentää huonetta. Siksi ikkunaremontteja voidaan tehdä myös talvella. LämpöLuxin erikoisuus on lämmitettävä asennusvaunu, jossa ikkunoiden listoitukset, smyygit ja pellitykset katkaistaan määrämittaan. Katkaisusta syntyvä puru ei siis päädy asuintiloihin eikä pihalle. Hyvät työtilat ja oikeat välineet takaavat myös viimeistellyn lopputuloksen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisätietoja lämpöikkunoista: www.lampolux.fi