Pientalon herkkusuut – grillattua parsaa ja ilmakuivattua kinkkua

Keittiö

Parasta pöytään äitienpäivänä! Toukokuun 10. päivänä äidille loihditaan juhlamenu, jossa kevät näkyy ja maistuu. Vihreä parsa-alkupala saa rustiikkia makua grillistä ja ilmakuivatusta kinkusta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
  • 1 nippu (n. 300 g) parsaa
  • 1 pkt (n. 150 g) ilmakuivattua kinkkua, esim. Serrano
  • pinjansiemeniä
  1. Kuori parsat ja poista tyvestä puumainen osa.
  2. Esikeitä runsaassa vedessä 2–3 minuuttia.
  3. Grillaa tai paista parilapannulla minuutti tai pari, jotta saat parsojen pintaan väriä.
  4. Halutessasi voit paahtaa pinjansiemeniä hetken kuumalla pannulla ilman rasvaa.
  5. Tarjoa parsat ilmakuivatun kinkun ja paahdettujen pinjansiemenien kanssa.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

alkuruoka grillattu parsa Herkkusuut ilmakuivattu kinkku parsa Pientalon herkkusuut resepti ruokaresepti


Lisää samasta aiheesta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: