Pientalon herkkusuut – savustetut katkaravut

Syksyn pimenevien iltojen samettisessa tunnelmassa katetaan pöytään tuhtien makujen herkkuja. Kutsu naapurit kylään ja pistä pöytä koreaksi! Oletko koskaan savustanut katkarapuja?
- 700 g kokonaisia katkarapuja (tuoreita tai pakastettuja)
- 5 – 6 valkosipulin kynttä
- persiljaa
- Jos käytät pakastettuja rapuja, sulata ne jääkaapissa vuorokausi ennen savustamista.
- Purista valkosipulin kynnet rapujen päälle.
- Laita ravut Muurikka-savustimeen noin 5 minuutiksi.
- Koristele tuoreella persiljalla. Nauti aiolin ja tuoreen leivän kanssa.
Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty
Julkaisuun liitetyt avainsanat:
Herkkusuut katkarapu katkaravut Muurikka-savustin Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut resepti ruoka ruokaresepti savustaa savustetut katkaravut savustinLisää samasta aiheesta
Keittiö | 18.4.2018
Pientalon herkkusuut – Kylmäsavulohi-katkarapu-voileipäkakku
Keittiö | Piha | 24.5.2015
Pientalon herkkusuut – katkaravut valkosipulimarinadissa
Keittiö | 25.9.2015
Pientalon herkkusuut – bouillabaisse
Keittiö | 19.9.2016