Pientalon herkkusuut – savustetut katkaravut

Keittiö

Syksyn pimenevien iltojen samettisessa tunnelmassa katetaan pöytään tuhtien makujen herkkuja. Kutsu naapurit kylään ja pistä pöytä koreaksi! Oletko koskaan savustanut katkarapuja?

  • 700 g kokonaisia katkarapuja (tuoreita tai pakastettuja)
  • 5 – 6 valkosipulin kynttä
  • persiljaa

 

  1. Jos käytät pakastettuja rapuja, sulata ne jääkaapissa vuorokausi ennen savustamista.
  2. Purista valkosipulin kynnet rapujen päälle.
  3. Laita ravut Muurikka-savustimeen noin 5 minuutiksi.
  4. Koristele tuoreella persiljalla. Nauti aiolin ja tuoreen leivän kanssa.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Herkkusuut katkarapu katkaravut Muurikka-savustin Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut resepti ruoka ruokaresepti savustaa savustetut katkaravut savustin


Lisää samasta aiheesta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: