Pientalon herkkusuut – Broilerinmaksaleivät

Keveät ainekset ja raikas esillepano julistavat kevään saapumista myös lautaselle. Valmista ihanat broilerinmaksaleivät alkupalaksi.
Broilerinmaksaleivät
- 200 g broilerin maksaa
- voita paistamiseen
- 4 viipaletta paahtoleipää
- 1 omena, esimerkiksi Royal Gala
- lehtisalaattia
- vesikrassia
Huom! Broilerin maksaa on kauppojen pakastealtaissa. Ota maksat hyvissä ajoin jääkaappiin sulamaan ja ennen paistamista ajoissa huoneenlämpöön.
- Kuumenna paistinpannu ja sulata voi. Paista maksat; pari minuuttia molemmilta puolilta riittää. Seuraa paistamista, sillä jokainen hella ja pannu ovat erilaisia. Nosta paistetut maksat talouspaperille. Voit halutessasi leikata ne pienemmiksi.
- Pese omena ja pilko suupaloiksi. Laita puhtaalle paistinpannulle nokare voita ja lisää omenat. Anna niiden saada kevyesti väriä.
- Paahda leivät. Aseta lehtisalaatin lehti jokaiselle leivälle. Kokoa maksasta ja omenoista salaatinlehdille pieni keko ja koristele leipä lopuksi vesikrassilla.
Reseptit: Toimitus – Kuvat: Maru Lemmetty
Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:
alkuruoka broilerinmaksa Herkkusuut leivät Maru Lemmetty Pientalon herkkusuut resepti ruokareseptiLisää samasta aiheesta
Tuotehaku
Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja