MAINOS

Broilerinmaksaleivät

Ruoka

Broilerin maksasta on helppo valmistaa maukkaat broilerinmaksaleivät aterian alkupalaksi tai vaikkapa iltapalaksi. Koristele leipä vehreällä salaatinlehdellä ja vesikrassilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Broilerinmaksaleivät

  • 200 g broilerin maksaa
  • voita paistamiseen
  • 4 viipaletta paahtoleipää
  • 1 omena, esimerkiksi Royal Gala
  • lehtisalaattia
  • vesikrassia


Huom!
Broilerin maksaa on kauppojen pakastealtaissa. Ota maksat hyvissä ajoin jääkaappiin sulamaan ja ennen paistamista huoneenlämpöön.

  1. Kuumenna paistinpannu ja sulata voi.
  2. Paista maksat: pari minuuttia molemmilta puolilta riittää. Seuraa paistamista, sillä jokainen hella ja pannu ovat erilaisia.
  3. Nosta paistetut maksat talouspaperille. Voit halutessasi leikata ne pienemmiksi.
  4. Pese omena ja pilko suupaloiksi.
  5. Laita puhtaalle paistinpannulle nokare voita ja lisää omenat. Anna niiden saada kevyesti väriä.
  6. Paahda leivät.
  7. Aseta lehtisalaatin lehti jokaiselle leivälle.
  8. Kokoa maksasta ja omenoista salaatinlehdille pieni keko ja koristele broilerinmaksaleipä lopuksi vesikrassilla.

Reseptit: Toimitus – Kuvat: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

alkuruoka broilerinmaksa Herkkusuut leivät Maru Lemmetty Pientalon herkkusuut resepti ruokaresepti


Lisää samasta aiheesta