Broilerinmaksaleivät

Broilerin maksasta on helppo valmistaa maukkaat broilerinmaksaleivät aterian alkupalaksi tai vaikkapa iltapalaksi. Koristele leipä vehreällä salaatinlehdellä ja vesikrassilla.
Broilerinmaksaleivät
- 200 g broilerin maksaa
- voita paistamiseen
- 4 viipaletta paahtoleipää
- 1 omena, esimerkiksi Royal Gala
- lehtisalaattia
- vesikrassia
Huom! Broilerin maksaa on kauppojen pakastealtaissa. Ota maksat hyvissä ajoin jääkaappiin sulamaan ja ennen paistamista huoneenlämpöön.
- Kuumenna paistinpannu ja sulata voi.
- Paista maksat: pari minuuttia molemmilta puolilta riittää. Seuraa paistamista, sillä jokainen hella ja pannu ovat erilaisia.
- Nosta paistetut maksat talouspaperille. Voit halutessasi leikata ne pienemmiksi.
- Pese omena ja pilko suupaloiksi.
- Laita puhtaalle paistinpannulle nokare voita ja lisää omenat. Anna niiden saada kevyesti väriä.
- Paahda leivät.
- Aseta lehtisalaatin lehti jokaiselle leivälle.
- Kokoa maksasta ja omenoista salaatinlehdille pieni keko ja koristele broilerinmaksaleipä lopuksi vesikrassilla.
Reseptit: Toimitus – Kuvat: Maru Lemmetty
Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:
alkuruoka broilerinmaksa Herkkusuut leivät Maru Lemmetty Pientalon herkkusuut resepti ruokareseptiLisää samasta aiheesta
Tuotehaku
Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja