Paistettu valkohomejuusto

Lämmin valkohomejuusto kruunaa ruokahetken, josta et halua jäädä paitsi. Juuston, pähkinöiden ja hunajan yhdistelmä tekee annoksesta herkullisen.
- brie- tai camembert-juustokiekko
- pähkinää (esim. cashew- ja saksanpähkinää)
- hunajaa
Laita juustokiekko leivinpaperin päälle uunipellille.
Ripottele juustokiekon päälle pähkinöitä (esim. cashew- ja saksanpähkinää) ja valuta hunajaa.
Lämmitä juustoa 200-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia.
Vinkki! Nauti valuva juusto keksien tai patongin sekä hedelmien ja viikunoiden kanssa.
Teksti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty
Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:
brie camembert homejuusto illallinen Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut valkohomejuustoLisää samasta aiheesta
Tuotehaku
Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja