Ideoita ja inspiraatiota pihalle, puutarhaan ja sisustamiseen

Mökki Piha Sisustus
Kevätmessut esittelee uusia ideoita pihalle, puutarhaan, kotiin ja mökille.
Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa tarjoavat vuosittain inspiroivan elämyksen kaikille kävijöilleen. Niin viherpeukaloille, sisustusintoilijoille kuin kestävästä elämäntyylistä kiinnostuneillekin on koottu runsaasti nähtävää ja koettavaa.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
28.3.2024

Kevätmessut kokoavat perinteisesti tuhansia kävijöitä nauttimaan kevään ilmapiiristä, vihreästä elämäntyylistä ja uusimmista trendeistä puutarhanhoidossa, sisustuksessa ja kestävässä elämäntavassa.

Kevään käynnistävät messut tarjoilevat vuosi toisensa jälkeen monipuolisen kattauksen ohjelmaa esitellen kiinnostavia tuotteita ja palveluita, jotka inspiroivat niin viherpeukaloita kuin sisustuksen ja nikkaroinninkin ystäviäkin.

Katso messukuvat ja video – löytyisikö sieltä sinullekin vinkkejä kevään ja kesän askareisiin?

Kesärakennusten monet muodot

Kevätmessujen uutuuksia: sauna- ja leikkimökkirakennuksia

Kesämökeillä, saunarakennuksilla ja leikkimökeillä on nyt monenlaisia muotoja ja tyylejä. Suunnittelussa on uskallettu olla rohkeita ja sopivasti humoristisiakin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Sisustamisessa näkyvät maanläheiset värit ja erilaisten tekstuurien yhdisteleminen. Rottingin suosio jatkuu edelleen niin kevyissä kalusteissa kuin koriste-esineissäkin.

Kevätmessut käynnistävät pihan ja puutarhan suunnittelun – sisustamista unohtamatta

Kevätmessut: piha- ja parvekekalusteita
Kevätmessujen sisustusideoita parvekkeelle ja terassille.
Kevätmessut: kesäkalusteet

Kevätmessuilta saa inspiraatiota niin pienten kuin suurempienkin piha-alueiden suunnitteluun sekä sisätilojen kohennukseen.

Puutarhanhoidon asiantuntijat jakavat vinkkejä kevätkylvöihin, istutuksiin ja kasvihuoneiden hoitoon, samalla kun sisustusalan guruilta saa neuvoja kevätsiivoukseen ja raikkaan ilmeen luomiseen kotiin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Pihalta puutarhaan, kodista mökille – katso messuideat videolta!

Perinteisistä kasveista eksoottisiin erikoisuuksiin

Puutarhaharrastajille messut ovat todellinen paratiisi. Esillä on laaja valikoima niin perinteisiä suomalaisia puutarhakasveja kuin eksoottisempia vaihtoehtoja trooppisista nurkista maailmalta.

Kevätmessujen kukkavalikoima tarjoili jokaiselle jotakin.
Kevätmessut: Kivikkopuutarha ja kivikkokasvit

Puutarhakalusteet, kasvatusvälineet ja uusimmat teknologiset innovaatiot ovat myös vuosi toisensa jälkeen vahvasti edustettuina. Kävijät saavat ideoita niin pieniin parvekeviljelmiin kuin laajoihin puutarhasuunnitelmiinkin.

Lue myös: Pienen pihan puut ja pensaat

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kestävä kehitys ja ekologinen elämäntyyli messuteemoina

Pihakivet tuovat pihalle huolitellun ilmeen.

Kestävän elämäntyylin merkitys korostui vuoden 2024 Kevätmessuilla entisestään. Esillä oli runsaasti ekologisia vaihtoehtoja niin puutarhanhoidossa kuin sisustuksessakin.

Kierrätetyt materiaalit, aurinkoenergiaa hyödyntävät ratkaisut ja ekologiset rakennusmateriaalit olivat näkyvästi esillä. Lisäksi messuilla oli runsaasti ohjelmaa kestävän elämäntyylin edistämiseksi, kuten luentoja ja työpajoja ruokahävikin vähentämisestä, kierrätyksestä ja ekologisten valintojen tekemisestä arjessa.

Lue myös nämä vinkit!