Kerrospasha on herkullinen jälkiruoka arkeen ja juhlaan
![](https://www.suomela.fi/wp-content/uploads/2016/03/web_DSC4839.jpg)
4.4.2023
Kerrospasha on helposti ja nopeasti valmistettava jälkiruoka. Pasha sopii jälkiruoaksi niin arkeen kuin juhlapöytäänkin.
Kerrospasha valmistuu näillä aineksilla
12 kpl savoiardikeksejä (tai sokerikakkupohjaa, Domino- tai sitruunakeksejä) + n. 2 dl kostuketta (esim. kerma- tai sitruslikööriä tai mehua)
1 dl mantelilastuja
2 dl kuohukermaa
500 g maitorahkaa
½ sitruunan mehu
½ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
3 passionhedelmää
50 g tummaa suklaata
Toimi näin:
MAINOS
MAINOS LOPPUU- Paahda mantelilastuja kuumalla kuivalla pannulla muutama minuutti.
- Kostuta savoiardikeksit molemmilta puolilta ja asettele ne jälkiruokakulhojen pohjalle.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele vaahto rahkan sekaan.
- Mausta seos sitruunanmehulla sekä tomu- ja vaniljasokerilla. Tarkista maku.
- Annostele kulhoihin kerroksittain kerma-rahkaseosta, passionhedelmää, suklaarouhetta ja paahdettuja mantelilastuja.
Vinkki kerrospashaan!
Kokeile myös muita hedelmiä, esimerkiksi säilykepersikoita tai ananasta!
Kuva: Maru Lemmetty
MAINOS
MAINOS LOPPUUKokeile myös näitä pääsiäisohjeita