Pikaremontti keittiölle – keittiön välitila uusiksi

Keittiö
Pikaremontti keittiölle - keittiön välitila uusiksi
Keittiön välitilan kaakelien vaihto uudisti ja raikasti keittiön ilmeen. Yhden päivän aikana tehdyn remontin hinta jäi alle sadan euron!
MAINOS
MAINOS LOPPUU
13.4.2023

↑ Pienen keittiöremontin lopputulos ylitti odotukset. Nyt kulmaus on valoisa, keittiön tyyliin ja talon henkeen sopiva.

Perheen keittiö oli uusittu täysin vuonna 2003. Keittiökaapit, tasot, koneet, pinnat – kaikki laitettiin uusiksi. Mutta vuodet kuluivat ja vähitellen keittiö alkoi kaivata jotain uutta. Kaapisto on edelleen toimiva ja melko hyvässä kunnossa, joten sen aika ei ollut vielä, etenkin kun väri ja malli vieläkin tuntuu hyvältä.

Metrokaakelit keittiön välitilaan

Keittiöremontin osalta koneita oli jo uusittu vuosien varrella niiden tultua tiensä päähän, mutta jotain pientä piristävää keittiö kuitenkin kaipasi. Perheen asukkaat pitävät matkustamisesta ja reissuilta on mukava poimia ideoita kotiin joita sitten voi ajan saatossa toteuttaa. Pariisin reissusta jäi mieleen metroasemien klassiset kaakelit, jotka nyt haluttiin tuoda osaksi keittiötä.

Pieni kierros paikallisissa rautakaupoissa osoitti että tätä metrokaakelia on aika leveällä hintaskaalalla tarjolla. Kalleimmasta kaupasta sitä sai tilaamalla noin 60 euron neliöhintaan, mutta pienen kartoituksen jälkeen Bauhausista löytyi tavaraa suoraan hyllystä, alle 20 euron neliöhintaan!

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kun kaakeleiden lisäksi ei tarvittu kuin kaakeliliimaa ja hieman silikonia, tuli koko itse tehdyn keittiörempan hinnaksi alle sata euroa! Kaakeleita ei muuten saumattu lainkaan vaan laitettiin aivan kiinni toisiinsa. Ihan kuten Pariisin metrossa.

↑ Vanha keittiön välitila oli jo väsyneen ja synkän näköinen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kaakeleiden asentaminen keittiön välitilaan

↑ Ensimmäinen rivi kaakeleita on jo paikallaan.

↑ Pieni keittiöremontti ylitti odotukset. Nyt kulmaus on valoisa, keittiön tyyliin ja talon henkeen sopiva.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lue lisää vinkkejä keittiöremonttiin!