Keittiöremontti pienellä budjetilla

Keittiö
Keittiöremontti toteutettiin pienillä muutoksilla.
Keittiöremontti toteutettiin pienillä hauskoilla oivalluksilla suurien muutosten sijaan, eikä rahaakaan tarvinnut tuhlata.Keittiön uusi ilme syntyy pienistä fiksuista oivalluksista, joista on iloa vuosia eteenpäin.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
16.6.2023

Kevätaurinko on armoton. Se paljastaa tummentumat vaaleissa keittiötasoissa ja kuluneet vetimet. Voi olla, että vanhat kaapinovet alkavat kyllästyttää ja näyttävät tulleet tiensä päähän. On aika suunnitella ja toteuttaa keittiön uusi ilme!

Jos iso keittiöremontti ei innosta, keittiön uusi ilme syntyy pienillä muutoksilla. Viimeisen silauksen saa aikaan pienellä vaivalla ja edullisesti.

Uusilla vetimillä keittiön uusi ilme

Kaapistojen vetimet ovat iso ja siksi tärkeä osa keittiön ilmettä.

Vetimiä kosketaan ja käytetään monta kertaa päivässä, joten ne kuluvat ajan saatossa. Vaihtamalla vetimet voi muuttaa keittiön ilmettä edullisesti.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Jo pitkään muotia ovat olleet minimalistiset, modernit ja industrial-henkiset mallit, mutta klassikotkin pitävät pintansa. Tällä hetkellä suosittu on esimerkiksi kultainen messinginsävy, joka tuo keittiöön aimo annoksen ylellistä tunnelmaa.

Keittiön uusi ilme: valkoisessa vetolaatikossa on musta vedin

Vetimet muokkaavat yllättävän paljon keittiön ilmettä. Ne ovat kovassa käytössä joka päivä, joten niiden vaihtaminen voi raikastaa koko keittiön.

Yllättävän ylellinen hana

Keittiön hanan voi keittiöremontissa vaihtaa helposti ja pienin kustannuksin. Trendikäs antrasiitti haastaa näyttävyydellään perinteistä kromiväriä. Messingin sävyinen hana taas on erityisen hienostunut ja kaunis.

Keittiön uusi ilme: kullan värinen hana

Kultainen keittiöhana tuo arkeen ripauksen luksusta.

Keittiöremontti värien avulla

Pieni maalikerros voi luoda keittiöön täysin uuden tunnelman, sillä värit tuovat keittiöön kiehtovaa persoonallisuutta. Perusvalkoisen sijaan väriksi voi valita oman lempivärin tai jonkin tämän hetken trendivärin. Värisävyillä leikitellen keittiöön voi tuoda esimerkiksi teollista tunnelmaa tai klassista henkeä.

Keittiön uusi ilme: erilaisia värejä

Väreillä on iso vaikutus keittiön energiaan ja tunnelmaan.

Keittiön kaapit ja laatikot järjestykseen

Joskus keittiö kaipaa vain hieman siistimistä ja järjestelyä. Monet siisteysgurut suosittelevat pieniä laatikoita, joissa välineet ja tavarat pysyvät varmasti ojennuksessa. Esimerkiksi bambulaatikot ovat käteviä, kauniita ja ympäristöystävällisesti valmistettuja ja sopivat tämän ajan henkeen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU
Keittiön uusi ilme: bambulaatikoissa on paljon keittiövälineitä.

Säilytysratkaisut auttavat pitämään keittiön siistinä ja kauniina. Bambulaatikot ovat supertrendikkäitä ja myös ekologisia.

Vehreyttä keittiöön

Keittiön uusi ilme onnistuu myös esimerkiksi asettelemalla tuoreita leikkokukkia maljakkoon. Raikas tulppaanikimppu sopii hyvin kevääseen, mutta myös vehreät huonekasvit näyttävät keittiössä ihastuttavilta.

Kirsikkapuun oksa kukkii vihreässä keittöissä.

Kukat vaikuttavat positiivisesti keittiön ilmeeseen ja keittiössä työskentelevien ihmisten mieleen.

Lue lisää keittiöremontti-ideoita