Sisustusideoita kotiin: näin yhdistelet trendejä, värejä ja tyylejä

Keittiö Kylpyhuone Sisustus
Sisustusideoita: Trendikoti esittelee ajankohtaisia sisustustrendejä.
Sisustusideoita kaupunkikotiin: trendikoti tuo näytille uusimpia sisustustrendejä ja antaa käytännön vinkkejä siihen, miten trendeistä voi poimia ideoita sekä tyylejä omaan kotiin. 
MAINOS
MAINOS LOPPUU
3.6.2024

Sisustusideoita keittiöön tai olohuoneeseen? Kuinka kalustaisi parvekkeen tai terassin? Entä kaipaako kylpyhuoneesi uutta ilmettä?

Trendikoti kokoaa kodinomaiseen tilaan ajankohtaisia sisustusideoita meiltä ja maailmalta. Samalla se näyttää monin esimerkein, miten sisustamisen ja rakentamisen uusimmat trendit kääntyvät ideoiksi ja inspiraatioksi oman kodin sisustukseen. 

Kevätmessuilla esitelty trendikoti on jatke vuonna 2023 lanseeratulle idealle näyttelykodista, minne voi astua sisään ja poimia sisustusideoita omaan sisustamiseen.

Sisustusideoita meiltä ja maailmalta: Astu sisään trendikotiin

Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä Kevätmessuilla esitelty trendikoti on jatke vuonna 2023 lanseeratulle idealle näyttelykodista, minne voi astua sisään ja jossa pääsee helposti tutustumaan useiden yritysten uusiin tuotteisiin sekä sisustamisen ja rakentamisen trendeihin niiden luonnollisessa ympäristössä.

Trendikodin suunnittelijan Malla Tapion lähtökohtana on ollut luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Trendikoti tuo sisustusideoita ja inspiraatiota kaupunkikotiin – katso video

Lue lisää sisustamisesta