MAINOS

Coleman® kylmäarkku – kylmää säilytystä elintarvikkeille ja juomille

KeittiöPiha

Coleman® – kylmää säilytystä elintarvikkeille ja juomille kätevästi jäiden avulla missä vain!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Amerikkalainen Coleman® kylmäarkku on valmistettu käyttämällä eristeenä nykyaikaisia myrkyttömiä materiaaleja, joiden kylmän säilytyskyky on erinomainen. ThermOZONETM-eriste ei sisällä mitään haitallisia yhdisteitä ja sen käytöstä valmistajalla on vuosien kokemus. Eriste pitää kylmän arkussa jopa viisi päivää, vaikka ulkona olisi superhelle.

Coleman® kylmäarkku sopii erinomaisesti pitkille reissuille, kuten kalastukseen, urheilutapahtumiin tai festareille. Kylmäarkun pohjalle levitetään 10‐15 cm kerros jääkuutioita ja
etukäteen kylmennetyt tuotteet asetellaan arkkuun. Jääkuutioita saa ostaa elintarvikeliikkeiden pakastealtaista. Coleman® kylmäarkut ovat vankkarakenteisia ja antibakteerisesti käsiteltyjä. Myös UV‐suojaus on huomioitu arkun ulkopinnoissa, joten auringonvalo ei muuta tuotteen väriä pitkänkään käytön jälkeen. Kylmäarkut ovat tilavia 47 tai 66 litran säilytysarkkuja ja niissä on istumisen kestävä saranoitu kansi ja kätevät kantokahvat molemmilla sivuilla. Pienet mallit on varustettu vetokahvalla ja kaikenlaista maastoa myötäilevillä pyörillä. Kun jäät ovat sulaneet ja arkunkäyttö
lopetetaan, on sen puhdistus helppoa; vedet juoksutetaan ulos arkusta ja pinnat pyyhitään kuiviksi ja tarpeen vaatiessa käytetään saippuaveteen kostutettua puhdistusliinaa.

Coleman® kylmäarkkuja markkinoi Suomessa Kaasuvalo Oy.

Arkkuja on kahta kokoa ja väriä: 47 ja 66 litraa. Pienemmissä on kätevät pyörät ja teleskooppi‐vetokahva.

Värit: maalarinvalkoinen tai savunharmaa.

Mallit: Marine 50QT, 47 litraa hinta 135 €, Marine 70QT, 66 litraa hinta 169 €

Tricolor Xtreme 50QT, 47 litraa hinta 119 €, Triciolor Xtreme 70QT, 66 litraa hinta 149 €

Coleman-kylmäarkut

Lisätietoja:

Kaasuvalo Oy

www.kaasuvalo.fi

Coleman

www.coleman.eu

Coleman® on Yhdysvalloissa 1900 perustettu yritys, joka on tunnettu eri puolilla maailmaa vapaa‐ajan tuotteistaan.

Kaasuvalo Oy on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka juuret ulottuvat aikaan, jolloin Suomessa käytettiin vielä kaasuvaloja. Kaasuvalot sammuivat lopullisesti Helsingin katukuvasta v. 1941, mutta Helsingissä on tänä päivänä kattava maakaasun jakeluverkko, jonka piirissä on useita tuhansia kotitalouksia, jotka käyttävät maakaasua ruoan valmistamiseen. Myös pääkaupungin ravintolat ovat ahkeria kaasun käyttäjiä. Kaasuvalo Oy on erikoistunut laitteisiin, jotka toimivat neste‐ ja maakaasulla, valopetrolilla, polttoöljyllä, puilla, hiilillä tai aurinkoenergialla. Kokemuksensa ansiosta Kaasuvalo Oy lukeutuu alansa edellä kävijäksi ja asiantuntijaksi ja tarjoaa asiakkailleen kansainvälisesti korkealaatuisia merkkituotteita sekä asennus‐ ja huoltopalveluita. Tuotteiden lainaus vuokraa vastaan toimii Suurhelsingin alueella. Yritys sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, jossa on kuluttajia palveleva suurmyymälä ja koko maan kattavan tukkumyyntiverkoston toimisto. Verkkokauppa palvelee kaikkia asiakkaita 24/7.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.