Mikrosementin ominaisuudet: kestävä, helppohoitoinen ja saumaton pinnoite

Sisustus
Mikrosementin ominaisuudet sopivat vaativiinkin kohteisiin kotona.
Mikrosementin ominaisuudet - kestävyys, helppohoitoisuus ja saumattomuus - tekevät siitä suositun pinnoitteen. Betonimaiset pinnat ja struktuuripinnoitteet ovat sisustamisessa yhä suositumpia.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
22.2.2023

Mikrosementin ominaisuudet tekevät siitä suositun materiaalin kodin eri tiloissa ja pinnoilla. Akryylisementtipinnoite, mikrosementti, on laatoitusta edullisempi keino uudistaa kodin märkätilojen pintoja tai vaikkapa keittiön välitilaa.

Säästöjä syntyy ennen kaikkea asennuskustannuksissa. Kylpyhuoneisiin mikrosementin voi asentaa myös vanhojen kaakeleiden päälle, jos vain vesieristykset ovat kunnossa.

Mikrosementti tuo kotiin rouheaa tunnelmaa

Mikrosementillä voi pinnoittaa lähes kaikkia kodin tilojen pintoja seinistä lattioihin, ja värivaihtoehtojakin on tarjolla lähes rajattomasti. Mikrosementti tuo kotiin rouheaa ja trendikästä loft-asunnoista tuttua tyyliä.

Mikrosementillä on monia etuja verrattuna betoniin: se ei likaannu helposti eikä halkeile, lisäksi se on joustava materiaali.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

– Mikrosementin ominaisuuksista yhtenä etuna on helppohoitoisuus. Saumaton pinta on helppo puhdistaa, eikä mikrosementttiin tartu lika niin helposti kuin betoniin. Mikrosementti ei myöskään halkeile, ja se on joustava materiaali, Betonitaso.fi:n Joonas Tanninen kertoo.

Miten mikrosementti asennetaan?

  • Mikrosementoitava pinta puhdistetaan ja tasoitetaan ennen pinnoitteen levittämistä.
  • Betonitaso.fi:n mikrosementtiä levitetään vain yksi kerros, jonka jälkeen pinta viimeistellään 2–4 kerroksella suojalakkaa. Markkinoilla on myös mikrosementtejä, joita levitetään useampi ohut kerros.
  • Levityskertojen välissä pinnoitteen annetaan kuivua ja tarvittaessa pinta hiotaan.
  • Lopuksi pinnalle levitetään suojalakkaa, jotta se on helppo pitää puhtaana.

 

Mikrosementointi onnistuu muutamassa päivässä

Ammattilaisen tekemänä kylpyhuoneen remontti mikrosementoinnilla onnistuu muutamassa päivässä. Näppärä asentaa mikrosementin itse. Mikrosementin ominaisuudet korostuvat myös asennuksessa.

– Mikrosementin asennus on todella nopeaa. Valmiin pinnan voi saada aikaan jopa kahdessa päivässä. Työvaiheet ovat  helppoja, ja mikäli on joskus vähänkään lastaa ja tasoitteita käyttänyt, niin onnistuu varmasti, Tanninen toteaa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Mikrosementin ominaisuudet sopivat hyvin kylpyhuoneeseen.

Monikäyttöinen mikrosementti

  • nopea asentaa
  • jättää saumattoman pinnan, joka on helppo pitää puhtaana
  • värivaihtoehdot lähes rajattomat
  • voidaan asentaa lähes mille tahansa alustalle, myös vanhan laattapinnan päälle
  • edullinen vaihtoehto (alle 20,00 € / )
  • tyylikäs ja moderni betonimainen pinta

Lisätietoa mikrosementistä