MAINOS

Mikrosementti sopii lähes kaikille pinnoille

KylpyhuoneSisustusTalo

Seiniä ei ole aina pakko maalata, tapetoida tai laatoittaa. Betonimaiset pinnat ja erilaiset struktuuripinnoitteet ovat nyt yhä suositumpia, ja erityisesti mikrosementti on kovassa nosteessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomessa on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden ajan akryylisementtipinnoite, mikrosementti, joka on laatoitusta edullisempi keino uudistaa kodin märkätilojen pintoja tai vaikkapa keittiön välitilaa. Säästöjä syntyy ennen kaikkea asennuskustannuksissa. Kylpyhuoneisiin mikrosementin voi asentaa myös vanhojen kaakeleiden päälle, jos vain vesieristykset ovat kunnossa.

Mikrosementillä voi pinnoittaa lähes kaikkia kodin tilojen pintoja seinistä lattioihin, ja värivaihtoehtojakin on tarjolla lähes rajattomasti. Mikrosementti tuo kotiin rouheaa ja trendikästä loft-asunnoista tuttua tyyliä. Mikrosementillä on monia etuja verrattuna betoniin: se ei likaannu helposti eikä halkeile, lisäksi se on joustava materiaali.

– Mikrosementin yhtenä etuna on helppohoitoisuus. Saumaton pinta on helppo puhdistaa, eikä mikrosementttiin tartu lika niin helposti kuin betoniin. Mikrosementti ei myöskään halkeile, ja se on joustava materiaali, Betonitaso.fi:n Joonas Tanninen kertoo.

Mikrosementoitava pinta puhdistetaan ja tasoitetaan ennen pinnoitteen levittämistä. Betonitaso.fi:n mikrosementtiä levitetään vain yksi kerros, jonka jälkeen pinta viimeistellään 2–4 kerroksella suojalakkaa. Markkinoilla on myös mikrosementtejä, joita levitetään useampi ohut kerros. Levityskertojen välissä pinnoitteen annetaan kuivua ja tarvittaessa pinta hiotaan. Lopuksi pinnalle levitetään suojalakkaa, jotta se on helppo pitää puhtaana.

Ammattilaisen tekemänä kylpyhuoneen remontti mikrosementoinnilla onnistuu muutamassa päivässä. Näppärä asentaa mikrosementin itse.

– Mikrosementin asennus on todella nopeaa. Valmiin pinnan voi saada aikaan jopa kahdessa päivässä. Työvaiheet ovat  helppoja, ja mikäli on joskus vähänkään lastaa ja tasoitteita käyttänyt, niin onnistuu varmasti, Tanninen toteaa.

Mikrosementti kylpyhuoneeseen

Monikäyttöinen mikrosementti

  • nopea asentaa
  • jättää saumattoman pinnan, joka on helppo pitää puhtaana
  • värivaihtoehdot lähes rajattomat
  • voidaan asentaa lähes mille tahansa alustalle, myös vanhan laattapinnan päälle
  • edullinen vaihtoehto (alle 20,00 € / )
  • tyylikäs ja moderni betonimainen pinta

 

Lue myös: Trendikäs mikrosementti on sisustajan uusi suosikkiMikrosementti sopii kaikille pinnoilleMikrosementin paikat ovat monet – kylmästä lämpimäänKylpyhuoneen sisustustrendit 2018 – suomalaiset haluavat kylppäriin selkeitä linjoja ja kontrastejaTällainen on suomalaisten unelmien kylpyhuoneSisusta kylpyhuone, Kylpyhuone kutsuu nauttimaan, Ostoksilla: uutta kylpyhuoneeseen ja 2 x peltikylpyhuoneen remontti – katso kuvat huikeasta muutoksesta

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kodin pinnat mikrosementointi mikrosementti sisäseinät


Lisää samasta aiheesta