Osallistu ja voita LAPETEK LUKA 6 -komposiittiallas sekä LINA-A-hana
Katkarapupasta tarjoaa täydellisen yhdistelmän meren herkkuja ja italialaisen keittiön makunautintoja. Tämä nopea ja helppo katkarapupastaresepti on erinomainen valinta niille kiireisille hetkille, kun haluat valmistaa herkullisen aterian nopeasti.
Katkarapupastan valmistus alkaa maukkaan tomaattikastikkeen keittämisestä. Kastikkeeseen makua tuovat valkosipuli, makea chiliöljy, kerma sekä basilika ja oregano. Pastan valinta on sinun päätettävissäsi, mutta fusilli, linguine tai spagetti toimivat erityisen hyvin tämän pastareseptin kanssa.
Katkarapupastan kastikkeen valmistukseen tarvitset nämä ainekset:
Katkarapupasta keitetään siten, että pasta on al dente: pasta on kypsyysasteeltaan pinnaltaan pehmeää, mutta riittävän napakkaa ja jollain lailla pureskeltavaa.
MAINOSPastan keittämiseen tarvitset:
Marinoidut kasvikset – helppo resepti
Ruuan valmistus varaavassa takassa
MAINOSTarte Tatin – maukas omenapiirakka ranskalaiseen tapaan
Jouluruoka: tässä ovat suosituimmat jouluruoat ja ruokareseptit
MAINOS
Kuva: Maru Lemmetty