Pientalon herkkusuut – kiireisen kerrospasha

Keittiö

Pääsiäispöytä saa kruununsa pashan makuja kunnioittavasta rahkaherkusta. Kiireisen kerrospasha valmistuu nopeasti ja helposti!

12 kpl savoiardikeksejä (tai sokerikakkupohjaa, Domino- tai sitruunakeksejä) + n. 2 dl kostuketta (esim. kerma- tai sitruslikööriä tai mehua)

1 dl mantelilastuja
2 dl kuohukermaa
500 g maitorahkaa
½ sitruunan mehu
½ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
3 passionhedelmää
50 g tummaa suklaata

  1. Paahda mantelilastuja kuumalla kuivalla pannulla muutama minuutti.
  2. Kostuta savoiardikeksit molemmilta puolilta ja asettele ne jälkiruokakulhojen pohjalle.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele vaahto rahkan sekaan. Mausta seos sitruunanmehulla sekä tomu- ja vaniljasokerilla. Tarkista maku.
  4. Annostele kulhoihin kerroksittain kerma-rahkaseosta, passionhedelmää, suklaarouhetta ja paahdettuja mantelilastuja.

 

Vinkki!

Kokeile myös muita hedelmiä, esimerkiksi säilykepersikoita tai ananasta!

 

Kuva: Maru Lemmetty


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

jälkiruoka Pientalon herkkusuut pääsiäinen resepti

Ei liitettyjä avainsanoja.


Lisää samasta aiheesta