MAINOS

Kerrospasha on herkullinen jälkiruoka arkeen ja juhlaan

Ruoka

Pääsiäispöytä saa kruununsa pashan makuja kunnioittavasta rahkaherkusta. Kiireisen kerrospasha valmistuu nopeasti ja helposti!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kerrospasha on helposti ja nopeasti valmistettava jälkiruoka. Pasha sopii jälkiruoaksi niin arkeen kuin juhlapöytäänkin.

Kerrospasha valmistuu näillä aineksilla

12 kpl savoiardikeksejä (tai sokerikakkupohjaa, Domino- tai sitruunakeksejä) + n. 2 dl kostuketta (esim. kerma- tai sitruslikööriä tai mehua)

1 dl mantelilastuja
2 dl kuohukermaa
500 g maitorahkaa
½ sitruunan mehu
½ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
3 passionhedelmää
50 g tummaa suklaata

Toimi näin:

  1. Paahda mantelilastuja kuumalla kuivalla pannulla muutama minuutti.
  2. Kostuta savoiardikeksit molemmilta puolilta ja asettele ne jälkiruokakulhojen pohjalle.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele vaahto rahkan sekaan.
  4. Mausta seos sitruunanmehulla sekä tomu- ja vaniljasokerilla. Tarkista maku.
  5. Annostele kulhoihin kerroksittain kerma-rahkaseosta, passionhedelmää, suklaarouhetta ja paahdettuja mantelilastuja.

 

Vinkki kerrospashaan!

Kokeile myös muita hedelmiä, esimerkiksi säilykepersikoita tai ananasta!

Kuva: Maru Lemmetty

Kokeile myös näitä pääsiäisohjeita

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

jälkiruoka Pientalon herkkusuut pääsiäinen resepti


Lisää samasta aiheesta