Landmann 12213

Tässä parilagrillissä on harjattua erikoisterästä oleva metallivaunu jossa on sivuhylly ja sivukeitin, sekä ovellinen säilytystila esim. grillautarvikkeille. Grillin kupu ja etupaneli on myös harjattua erikoisterästä. Grillissä on valurautainen grillausritilä ja paistolevy sekä ’flametamer’- suojat jokaisen polttimen päällä, jotka toimivat myös lämmönjakolevyinä. Grillissä on kolme (3) metallipoltinta, integroitu sytytysjärjestelmä jokaisessa polttimossa, erillinen rasvapelti.

Grillin jykevät valurautaritilä ja -levy ovat pitkäikäisiä käytössä, jotka varaavat enemmän lämpöä kuin metalliset mahdollistaen siten monipuolisen ruoan valmistuksen.

Grilli ei tarvitse laavakiviä. Grillissä on erillinen paistolevy kypsentämistä ja esim. vihannesten valmistamista varten ja varsinainen valurautainen grillausritilä itse lihan, kalan, kanan yms. valmistamista varten. Lämmönjakolevyt tasoittavat lämpöjakauman ja takaavat hyvän grillaustuloksen.

Tämä grilli on tyylikäs ja hyvälaatuinen. Sopii hyvin vaativammallekin käyttäjälle. 

  • Teho: grilliosa n. 10,5 kW, sivukeitin n.3,5 kW
  • Grillausala: 61 x 51 cm
  • Mitat: 129,5 x 117 x 56 cm (pit x kork x syv)

0.00 €

Landmann

http://www.landmann.fi

Landmannin historia Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi. Eräällä... Henkilökunta Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelevat Landmann Finlandin henkilökunta. Tuotteet Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua