MAINOS

Biolan Planter Kasvatusallas

Biolan Planter Kasvatusallas on siisti tapa kasvattaa kukkia ja syötäviä vihanneksia. Kasvatusallas toimii altakasteluruukun tapaan eli multa laitetaan altaaseen ja välipohjan alla on vesivarasto.  Altakastelupohja helpottaa kastelua, sillä se toimii vesivarastona kasveille.

Kasvatusallas soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esim. parveke- ja terassiviljelyyn. Lisäksi se on erinomainen myös lavaviljelyyn, sillä tuote on mitoitettu niin, että eurolavakaulukseen sopii neljä Kasvatusallasta. 

Mitat: 57 x 36 x 20 cm

Vesitilavuus: 7 l
Multatilavuus: 26 l

www.biolan.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Biolan Oy

http://www.biolan.fi/

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita, joiden käyttö vähentää ihmisen päivittäisen elämän aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

Kestävä kehitys on Biolanilla elämäntapa. Kestävän kehityksen arvomaailman mukaisella sekä kierrätysraaka-aineita hyödyntävällä tuotekehityksellä  olemme pyrkineet suunnittelemaan ja valmistamaan ekologisemman elämän tuotteita ja ratkaisuja jo yli 45 vuoden ajan. Puutarha-, huonekasvi- ja ekologisen asumisen tuotteemme ovat korkealuokkaisia ja niiden valmistuksessa on otettu huomioon luonnonmukaisuus ja kestävyys.

Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa.