Kaba Gege elolegic

0.00 €

Gege elolegic -sylinterit yhdistävät mekaanisen turvallisuuden elektroniikan joustavuuteen. Kadotettuja avainten ohjelmointi ja kuittaus pois käytöstä tapahtuu paikan päällä itse oven ääressä. Ohjelmointiyksikön tai -avainten avulla voidaan avaimet liittää avainkohtaisesti eri sylintereihin – jokainen avain on erilainen.

E-yksikkö ohjaa Gege elolegic -sylinterin elektronista osaa ja muokkaa avaimelta sylinterin kautta lähetettäviä tietoja. E-yksikön hyväksyessä avaimen lähetetään signaali, joka vapauttaa sylinterin estomekanismin.

  • E-yksikköä on saatavana kahtena eri versiona:
  • N-Line (valtuutus ilman aikaohjaustoimintoa)
  • T-Line (mahdollisuus aikaohjaukseen ja tapahtumaloki)
Jaa sosiaalisessa mediassa

Kaba AB

http://fi.kaba.com/

Kaba AB kuuluu Kaba Groupiin, jolla on toimintaa runsaassa 60 maassa ja joka on eräs maailman johtavista yrityksistä lukko- ja turvajärjestelmien alalla. Yrityksen tuotteita on asennettu ympäri maailmaa, esimerkiksi lentokentille, pankkeihin, yliopistoihin, sairaaloihin, urheilukeskuksiin ja moniin muihin paikkoihin, joissa turvallisuudelle on asetettu korkeat vaatimukset. Yritys tarjoaa kulku- ja turvajärjestelmien alalla kokonaisratkaisuja, jotka perustuvat korkeaan tekniseen kompetenssiin ja innovaatioon, joka perustuu pitkään kokemukseen. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken mekaanisista lukoista integroituihin kulku-, aika- ja turvajärjestelmiin.