Kiviriihi Oriveden tumma pihapolkukivi, 1-2,5 cm

38.00 €

  • Kotimaa Suomi
  • Tummanharmaa pinnoitekivi, märkänä lähes musta
  • Lajiteltu pinnoitekivi sisä- ja ulkoseiniin, tulisijan pinnoitukseen, myös saunaan ja märkätiloihin
  • Vahvuuslajiteltu kivi nopeuttaa asennusta ja vähentää tarvetta tasoittaa korkeuseroja laastilla
  • Koko: n. 5-11 kpl/m2
  • Paino: n. 45 kg/m2
  • Toimitusaika: 1-2 vko

Asennus: Kiinnitykseen C2-luokiteltu kiinnityslaasti, saumaukseen esim. Ardex GK. Liuskekiviä on hyvä varata n. 10-20 % pinnoitettavaa alaa enemmän ns. työstöhukan varalta.

Huom. Purkupaikalla oltava kova ja tasainen alusta perälautapurkua varten. Jos lavaa ei voida purkaa perälaudalta, peritään asiakkaalta 140 ¤ hiab-nosturilisä.

Hinta/m2: 38,00 euroa

Toimitus: 110,00 euroa

 

Kiviriihi

http://www.kiviriihi.fi/pages/fi/etusivu.php

Kiviriihi on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet luonnonkivien vähittäismyyntiin - monipuolisesta valikoimastamme löytyvät mm. liuskekivet, erilaiset verhoilukivet, kivilaatat, kivimosaiikit ja uniikit koristetuotteet. Luonnonkiven käyttökohteet ovat niin ikään lähes rajattomat: seinäverhous, lattiaverhous, sokkeliverhous, pihakiveys, muurit, portaat, pihapolut... Asiakaskuntaamme kuuluu kuluttajia, rakentajia ja suunnittelijoita ympäri Suomen. Kiviriihen toiminta-ajatus on välittää kuluttajille monipuolisia, luonnollisia materiaaleja rakentamiseen ja sisustukseen. Toiminta-ajatusta toteutetaan jokapäiväisessä toiminnassa asiakkaiden toiveita kuunnellen, etsien ja ideoiden jatkuvasti uusia tuotevaihtoehtoja ja käyttömahdollisuuksia. Tuotteiden hankinnan osalta teemme yhteistyötä useiden suomalaisten tuottajien ja maahantuojien kanssa, mikä antaa mahdollisuuden toiminnan joustavuuteen ja monipuoliseen tuotevalikoimaan. Haluamme tarjota persoonallisesti palvelevan vaihtoehdon suurten yksikköjen harjoittamalle "liukuhihnamyynnille". Arvomaailmamme perustuu asiakkaiden yksilölliseen palvelemiseen, eettisesti kestävään toimintaan ja perinteisten materiaalien vaalimiseen modernissakin rakentamisessa.