Luminum Pollari maatuki

14.60 €

Pollari maatuki ruuvikiinnitteiselle pollarivalaisimelle jossa:

  • pollarivalaisimen alalaipan halkaisija 80mm – max Ø200mm
  • pylvään korkeus 0,5 – 1 m

Pollari maatuen mitat:

  • jalustan korkeus 400 mm
  • jalustan pohjan halkaisija Ø 200 mm
  • siivekkeen korkeus 340 mm
  • jalustan paino 0,9 kg

Valmistettu lasikuituvahvisteisesta kierrätysmuovista.

Luminumin pollari maatuella pystytät ruuvikiinniteisen pollarivalaisimen helposti ja kevyesti.

Betoninen maatuki painaa huomattavasti enemmän kuin lasikuituvahvisteinen pollari maatuki. Pollari maatukien kuljetus ja käsittely onkin kevyttä sekä vaivatonta.

Asennus on helppoa, sillä erillisiä pylväsjalustojen valuja ei tarvita. Maatuen uudentyyppinen muotoilu sekä kennomainen rakenne tiivistävät jalustan maahan tukevasti. Useiden kennojen sisälle puristuva maa-aines antaa laajan kontaktipinnan maahan, jonka avulla pylväs kiinnittyy tiiviisti maaperään.

Pollari maatuella voidaan perustaa ruuvikiinnitteinen pylväsvalaisin maahan. Pollarivalaisin kiinnitetään ruuvilla alalaipasta maatuen ylälevyyn. Valaisimen alalaipassa olevien kiinnitysreikien kohdalle porataan vastaavat reiät pollarimatuen ylälevyyn. Valaisin kiinnitetään ruuveilla pollarimaatuen ylälevyyn. Pollari maatuki upotetaan maahan niin, että maatuen yläpinta jää maanpinnan korkeudelle.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Luminum

http://www.luminum.fi/

Luminum on valaistus- ja pihasisustustuotteiden sekä lähi- ja kaupunkiviljelytuotteiden valmistamiseen, maahantuontiin ja tukkukauppaan keskittynyt yritys. Yrityksen toiminta sekä tuotekehitys perustuvat pitkäaikaiseen ammattitaitoon valaistuksesta, valaisimista ja valaisinsuunnittelusta. Luminum suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia sekä energiataloudellisia pihapiirin ja elinympäristön tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat integroidut valaisimet, muurivalaisimet, kasvivalaisimet, ulkovalaistuksen asennustarvikkeet, integroidut auto- ja ulkopistorasiat sekä lähi- ja kaupunkiviljeltytuotteet. Luminum tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.