Scanvarm 300

0.00 €

SCANVARM 300 ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulko-ilmasta talon lämmitysvesikiertoon. Kiitos uusimman tekniikan, laite on varsin tehokas myös pakkaskeleillä. Scanvarm 300 lämmittää myös perheen tarvitseman käyttöveden.

Laite on ympäristöystävällinen valinta lämmitysmuodoksi, koska pienemmän omakäyttötehon ansiosta se pienentää hiilijalanjälkeäsi. Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei myöskään edellytä tontin mylläämistä porauskalustolla kuten esimerkiksi maalämpöpumppua asennettaessa. Pihapiirisi hoidettu ilme säilyy ennallaan asennuksen jälkeenkin.

  • Malli: Scanvarm 300
  • COP: 4,26
  • Lämmitysteho: 16 / kW max.
  • Paino: 130 kg

Scanoffice

http://www.scanoffice.fi

pähkinänkuoressa Perustettu vuonna 1984 Henkilökunta koostuu 29 alan ammattilaisesta Toimii koko Skandinavian alueella Suomen Kylmäliikkeiden Liiton jäsenyritys Liikevaihto n. 28,5 miljoonaa euroa (v. 2012) Luottoluokitus AAA Scanoffice on eräs Pohjois-Euroopan suurimmista lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista, ja toimimme koko Skandinavian alueella. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi palveluihimme kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä erilaiset varaosa– ja tarvikepalvelut. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse, sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.