Sunsystems Ikkunamarkiisi IM400

0.00 €

Tukeva ikkunamarkiisi istuu moneen paikkaan. IM400-ikkunamarkiisissa sivuvarsien jousivoima on säädettävissä markiisin koon mukaan. Tyylikkäästi muotoiltu alumiinikasetti suojaa markiisi-kangasta tuulelta ja tuiskulta. Käyttökohteita kodin lisäksi ovat esimerkiksi huvilat, konttorit, kaupat ja koulut. IM400-ikkunamarkiisin avulla saat helposti säädeltyä sisään tulevaa auringonvaloa ja siitä aiheutuvaa lämpöä. Lisäksi ikkunamarkiisi antaa talolle tyylikkään ilmeen.

Markiisia voidaan käyttää joko veivillä tai moottorilla. Moottori voidaan lisäksi yhdistää automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Markiisi suojaa aurinkoisella säälle, mutta kelautuu automaattisesti sisään kun sitä ei tarvita. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-markiiseissa käytetään 100% akryylikangasta. Kaikki kankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee kankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.