Parketti täynnä ruutukuosia ja trendikkäitä värejä

Sisustus

Tarkett lanseeraa ylellisiin Noble- ja Heritage -parkettimallistoihin trendikkäitä uutuuksia. Tyylikkäät tammilattiat irttailevat kauniilla uusilla sävyillään ja moderneilla ruuduillaan perinteisten parkettikuvioiden kanssa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tämän vuoden Noble-mallisto yhdistää perinteiset klassikkokuviot moderneihin design-muotoihin. Mallisto saa kaksi uutta ruutukuosia, joissa on pienet tai suuremmat neliöt. Kuviot kunnioittavat vanhoja käsityötaitoja, ollen samalla sisustustrendien huipulla. Puun syykuvio menee ruuduissa eri suuntiin, ja jokaiseen parkettilautaan muodostuu upea eläväpintainen kokonaisuus. Pinnan harjauskäsittely tuo kaunista kuviota esille entisestään. Uutuusparkettien pintakäsittelynä on kovavahaöljy, joka antaaa luonnollisen himmeän, mutta kestävän suojan lattialle.

Heritage-mallistossa puun lämpöisen luonnollinen tuntu korostuu. Luonnon muovaamien yksityiskohtien, kuten oksakohtien tuoma rustiikkinen ulkonäkö onkin jo vakiinnuttanut paikkansa monissa kodeissa. Uutuusvärit opaalinvalkoinen ja kyyhkysenharmaa ovat täydellinen pohja skandinaaviselle sisustustyylille. Näiden parkettien pinta harjataan hieman syvemmin puun rakenteen ja syykuvion korostamiseksi. Käsintehty viiste tuo esiin jokaisen yksittäisen lankun.

Kaikki Noble- ja Heritage -mallistojen lattiat ovat helppoja asentaa kätevän 2-lock-lukitusjärjestelmän ansiosta. Lattiat voidaan hioa uudelleen 3–4 kertaa ja niiden alle voidaan asentaa lattialämmitys. Myös pohjoisen ilmastomme vuodenajoista johtuvat ilmankosteuden vaihtelut on huomioitu lattioita suunniteltaessa.

 Noble Tammi Broadwayn ruudut ovat 19×19 cm kokoisia. Parketin pinta on harjattu puusauvojen mukaisesti, ja huoneeseen tuleva valo heijastuu niistä upeasti eri suuntiin. Pintaa suojaa himmeän luonnollinen kovavahaoljy. Noble Tammi Broadway on hienostuneen elegantti musta ruutuparketti.

Noble – ruutukuosi suuremmilla neliöillä

Noble-malliston suurempia ruutuja on saatavana kolmessa eri värissä: Noble Tammi Greenwich, Noble Tammi Soho ja Noble Tammi Broadway. Ruudut ovat 19×19 cm kokoisia. Parketin pinta on harjattu puusauvojen mukaisesti, ja huoneeseen tuleva valo heijastuu niistä upeasti eri suuntiin. Pintaa suojaa himmeän luonnollinen kovavahaoljy.

Noble Tammi Chelsea -parketin ruutukuvio koostuu 9,5 x 9,5 cm kokoisista neliöistä. Vastakkaisiin suuntiin menevien puun syykuvioiden ansiosta jokaiseen parkettilautaan muodostuu selkeä ruudukko. Ilme viimeistellään pinnan harjauksella ja kovavahaöljyllä. Tämä ruutukoko sopii hyvin myös pieniin huoneisiin.

Noble – ruutukuosi pienemmillä neliöillä

Noble Tammi Manhattan- ja Noble Tammi Chelsea -parkettien ruutukuvio koostuu 9,5 x 9,5 cm kokoisista neliöistä. Vastakkaisiin suuntiin menevien puun syykuvioiden ansiosta jokaiseen parkettilautaan muodostuu selkeä ruudukko. Ilme viimeistellään pinnan harjauksella ja kovavahaöljyllä. Tämä ruutukoko sopii hyvin myös pieniin huoneisiin.

Heritage Tammi Opal Whiten ylellisen lankkuparketin puuraaka-aine on valittu nimenomaan elävän vaihtelun, oksankohtien ja halkeamien perusteella. Parketin pinta on lisäksi harjattu, jotta puun yksityiskohdat saadaan vieläkin kauniimmin esiin. Jokainen lankku on vielä viimeistelty käsintehdyllä viisteellä.

Heritage – ylellinen lankkuparketti

Heritage-malliston uutuudet ovat Heritage Tammi Opal White ja Heritage Tammi Dove Grey. Näiden ylellisten lankkuparkettien puuraaka-aine on valittu nimenomaan elävän vaihtelun, oksankohtien ja halkeamien perusteella. Parketin pinta on lisäksi harjattu, jotta puun yksityiskohdat saadaan vieläkin kauniimmin esiin. Jokainen lankku on vielä viimeistelty käsintehdyllä viisteellä.

Lisätietoja:

Tarkett Oy

www.tarkett.fi

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa nykyään lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratka- isuja julkisiin tiloihin. Tarkettilla on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita. Noin 12 000 henkilöä yli 100 maassa työllistävällä Tarkettilla on 34 tuotantolaitosta, ja yritys on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista. Vuonna 2015 Tarkettin liikevaihto oli 2,7 miljardia euroa, ja yritys myy joka päivä noin 1,3 miljoonaa neliömetriä lattiaa. Tarkett haluaa edistää pitkäjänteistä kestävää kehitystä kiertotalouden periaatteita noudattaen. Yritys on noteerattu vuodesta 2013 Pariisin Euronextissä.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lankkuparketti lattia lattiamateriaali lattiamateriaalit lattiaremontti lautaparketti parketti parkettilattia parkettiremontti tammiparketti


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: