Air Wise Primex Lattialämmitys

PRIMEX on vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä, joka pitää kotisi tasaisen ja sopivan lämpimänä ympäri vuoden. Sähkön ja neliöhintojen noustessa järjestelmän edut korostuvat entisestään.

Lämmönlähteeksi soveltuvat kaikki energiamuodot: öljy, kaasu, kiinteät polttoaineet, kauko- ja maalämpö sekä sähkö- ja aurinkoenergia. Energiamuodosta riippumattomana voit vaihtaa veden lämmitystavan myös jälkikäteen. Lattialämmityksellä sisälämpötilat voidaan pitää 1—2 astetta pienempänä, mikä merkitsee 5—15 prosentin säästöä. Lattialämmitysjärjestelmä antaa täyden vapauden kodin sisustamiseen, koska pölyä kerääviä lämpöpattereita ei tarvita.

Vesikiertoinen PRIMEX-lattialämmitysjärjestelmä sopii sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin ja sen voi toteuttaa monin eri rakenneratkaisuin. PRIMEXin kanssa voi käyttää lähes kaikkia lattiapintamateriaaleja – jopa kivipohjaiset pintamateriaalit tuntuvat miellyttävän lämpöisiltä.

PRIMEX-lattialämmitysjärjestelmä on varma ja hallittu kokonaisuus. Vahvuutemme on perusteellinen kokonaisosaaminen suunnittelusta asennukseen.

0.00 €

Air Wise Oy

http://www.airwise.fi/

By Airwise -tuoteperhe yhdistää laadukkaat ja modernit tuotteet sekä vankan taloteknisen kokemuksen. Meiltä löydät kestävät ja innovatiiviset ratkaisut niin ilmanvaihtoon, lattialämmitykseen kuin keskitettyyn tekniseen tilaan. Huipputuotteiden ohella apunasi on vuosikymmenien kokemuksella hankittu ammattitaito ja laajan palveluverkostomme tuki. Me olemme sitoutuneet tekemään asumisestasi parempaa. Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä jo tänään!