GreenCare Puutarhamulta Rodo ja Ikivihreät

Erikoismulta kaikille puutarhan ikivihreille kasveille!

Korkealaatuinen, parhaista ja huolella valituista raaka-aineista vankalla ammattitaidolla valmistettu puutarhamulta kaikille pihan ja puutarhan ikivihreille kasveille.

Maltillisesti kalkittu ja lannoitettu ikivihreiden kasvien tarpeiden mukaisesti. Ilmava ja kestävä rakenne helpottaa juurten kasvua ja uudistumista.

KÄYTTÖKOHTEET:

alppiruusut, tuijat, katajat ja muut ikivihreät kasvit
pensasmustikat ja atsaleat
kanervat, callunat ja muut syksyn istutukset parvekelaatikoissa ja ruukuissa
kasvualustan parantamiseen, myös maahan sekoitettuna 

0.00 €

GreenCare

http://www.greencare.fi

Puutarhan Kevät ja muut tutut GrowHow-tuotteet siirtyivät Bernerille tammikuussa 2009. Vuonna 2011 Berner lanseerasi tutut tuotteet uudella GreenCare-nimellä. Samalla tuoteperhe kasvoi merkittävästi, kun GreenCare-valikoimaan tulivat mukaan kasvualustatuotteet. Uudistuksessa pakkaukset saivat uuden, raikkaan ilmeen, joka erottuu edukseen ja helpottaa tuotteiden valintaa. Uudistuneella tuotevalikoimalla pystymme vastaamaan entistä paremmin kotipuutarhureiden puutarhanhoitotarpeisiin. GreenCare-tuotteissa saat laadun, helppouden ja onnistumisen ilon – ja puutarhaasi Yks-kaks-kaunista! Berner on suomalainen perheyhtiö, jolla on pitkä historia suomalaisessa puutarhanhoidossa. Kasvinsuojeluosastomme on tuonut kotipuutarhureiden käyttöön laajan valikoiman kasvinsuojeluaineita jo vuosikymmenten ajan. Toimintamme laajeni 2009 Yara Suomi Oy:ltä ostetulla GrowHow kuluttaja- ja golftuoteliiketoiminnalla. Bernerin pääkonttori, tuotekehitys- sekä tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Näiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiöt ulkomailla. Berner on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, jossa viihtyvyyden, motivaation ja yksilön arvostuksen eteen tehdään töitä taukoamatta. Työntekoa Bernerillä ohjaa aina pyrkimys luottamukselliseen, osapuolten toimintaa kauaskantoisesti kehittävään kumppanuuteen. Tätä päämäärää toteutamme kaikissa sidosryhmäsuhteissamme sekä kotimaassa että ulkomailla.