HB-Betoni Aidat ja pylväskivet

HB-Vallikivien pylväskivet mahdollistavat helpon ja ilmeikkään aitaratkaisun. Pylväskivet antavat myös näyttävyyttä pihamuureihin ja muihin valliratkaisuihin, joihin tämä tuotekokonaisuus on täysin integroitu. Aitaratkaisu on toteutettavissa joko lohkopintaisena tai sileänä betonipintana. Massiiviset pylväskivet voidaan myös raudoittaa ja valaa käyttötarkoituksen mukaan. HB-pylväskivien tuoteperhe koostuu viidestä eri kivituotteesta (kts. lisäkuvat):

  • HB-Pylväskivi päätykivi
  • HB-Pylväskivi välikivi
  • HB-Pylväskivi kulmakivi
  • HB-Pylväskivi yläkivi
  • HB-Pylväskivi hattukivi

0.00 €

HB-Betoni

http://www.hb.fi

Valmistamme pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Tytäryhtiömme HB Kivitalot Oy markkinoi pientalopakettiratkaisuja kevytsora- ja betoniharkoista. 2012 liikevaihtomme oli 27 milj.¤ ja palveluksessamme 140 henkilöä. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Somerolla. Suomen lisäksi toimitamme tuotteitamme Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle.

HB-Betoniteollisuus on pisimmälle koneistettu betonialan yritys Suomessa. Teemme määrätietoista työtä tuotekehityksessä ja tuotannon tehokkuuden kehittämisessä. Olemme johtava ympäristöbetonituotteiden valmistaja Suomessa. Harkkotuotteiden valmistajana tuotevalikoimamme ja kapasiteettimme on mittavin.

HB-Betoniteollisuus on sydämeltään perheyritys. Haluamme pitää henkilöstöstämme huolta; tavoitteenamme on toimia yhdessä, tuloksellisesti ja työpaikat säilyttäen. Yrityksemme logistinen toiminta on todella merkittävää: aliurakoitsijamme ovat tärkeitä ja pitkäaikaisia kumppaneitamme.