Nibe F1226

NIBE F1226 on täydellinen lämpöpumppu omakotitalojen ja rivitalojen lämmitykseen. Lämmönlähteinä voidaan käyttää kallioperää, maaperää tai järvivettä.

F1226 mallin lämpöpumpuissa on kokonaan näkyvillä oleva selkeä mustavalkoinen LCD-näyttö. Myös tässä mallissa on irrotettava kylmämoduuli, joka vähentää lämpöpumpun painoa melkein puolella ja helpottaa näin laitteen siirtämistä ja asentamista.

NIBE F1226 on uuden sukupolven lämpöpumppu, joka on suunniteltu lämmittämään talosi edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Integroidun RST lämminvesivaraajan, lämmitysvastuksen, kiertovesipumppujen ja älykkään ohjausjärjestelmän ansiosta lämmöntuotanto on sekä turvallista että taloudellista.

NIBE F1226 on varustettu älykkäällä ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan miellyttävänä kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Lämpöpumpun tila, käyntiajat ja lämpötilat näytetään suuressa selkeässä näytössä.

  • Erittäin korkea hyötysuhde
  • Todella hiljainen
  • Helppo asentaa ja säätää
  • USB-liitäntä huoltoa ja päivitystä varten
  • Helppokäyttöinen LCD-näyttö
  • Älykäs ohjausyksikkö

0.00 €

NIBE Energy Systems Oy

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.