Nibe Vedex 1000

Puukattila korkealla hyötysuhteella.

NIBE VEDEX 1000 on puukattila jossa on korkea hyötysuhde. Poltettavan puun maksimipituus on 0,35 m. Kattilassa on luonnollinen veto hormin kautta.

Kattilassa on savupelti, joka helpottaa sytyttämisen ja täytön yhteydessä. Puun loppuun palaminen tapahtuu erikoismuotoillussa palokammiossa tulipesän alaosassa. Puhdistus on helppo ja tapahtuu yläkautta.

NIBE VEDEX 1000 toimii parhaiten kun se liitetään akkuvaraajaan. Tällöin myös hyötysuhde on korkeimmillaan ja päästöt minimaalisia. Akkusäiliön koko 750 – 1500 litraa.

Laitteisto voidaan täydentää latausautomatiikalla. NIBE VEDEX 1000 voidaan muuntaa myös pellettien polttoon lisävarusteella.

0.00 €

NIBE Energy Systems Oy

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.