Polaris Sportsman 400 H.Q (45 cc) 4X4

Kaikki perusominaisuudet, jotka ovat tehneet Sportsman-mallistosta maailman suosituimman mönkijämalliston. Sportsman 400 -mallissa on nimestään poiketen 455-kuutioinen, nestejäähdytteinen 4-tahtimoottori (30 hv), joka on kokoluokassaan yksi tehokkaimmista. Siinä on myös automaattinen 100 % neliveto, jonka avulla eteneminen maastossa on helppoa, vaivatonta ja turvallista. 4-veto toimii aina ja varmasti ilman erillisiä kytkentöjä. Sportsman-malleissa alustaa suojaa metallinen pohjalevy. Vetokyky on 810 kg jarruttomalle peräkärrylle. Värit vihreä ja sininen.

6490.00 €

Brandt-Polaris Oy

http://www.polaris.fi/

Polaris on yhdysvaltalaisen Polaris Industriesin valmistama moottorikelkkamerkki. Valmistus alkoi vuosina 1955–1956 pienessä Roseaun kaupungissa Minnesotan osavaltion pohjoisosissa, missä yksi yrityksen suurimmista tehtaista sijaitsee vielä nykyäänkin.


Polaris kehitti 1980-luvulla moottorikelkkohinsa maailman ensimmäisen erillisjousituksen, jota käytetään jossain muodossa lähes kaikissa nykyaikaisissa moottorikelkoissa vielä nykyäänkin. Vuonna 1985 Polaris alkoi valmistaa ja markkinoida myös ATV -maastoajoneuvoja ja 1998 tuotevalikoímaan lisättiin Victory-moottoripyörät. Polaris Industries omistaa myös Indian Motorcycle yhtiön, joka on tunnettu yhdysvaltalainen moottoripyörävalmistaja. Polaris omistaa myös osia itävaltalaisesta KTM-moottoripyöräyhtiöstä.